

Çalışanı köle olarak görmeyin
Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, ekonomide reformların devam etmesi gerektiğini belirterek, "Önümüzdeki dönemde kayıt dışılıkla mücadele, insan gücünün donanımının artırılması gibi pek çok konuda reformlar yapılmalıdır" dedi.
Durmuş Yılmaz, Uşak Üniversitesinde düzenlenen "Verimlilik; Bir Koyundan İki Post Çıkarma Becerisi" konulu konferansta yaptığı sunumda, Türkiye'de 2001 yılı öncesi verimliliğin, büyümeye katkısının çok az olduğunu söyledi.
ÖLDÜRESİYE KADAR ÇALIŞTIRMAYIN
Çalışanları makinelere bağımlı kılarak öldürene kadar çalıştırmaya karşı çıkan Durmuş Yılmaz, "Fabrikada bantlar sürekli dönüyor. Çalışanları sürekli bu tempoya uydurmak doğru olmaz. Önemli olan öldürene kadar çalıştırmak değil eğitirek ileriye dönük planlamalar yapmak. Kimse çalışanlarını köle gibi görmesin. Onların da insan olduğun unutmasın" dedi.

REKTÖR PLAKET VERDİ
Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Durmuş Yılmaz'ın Türkiye ekonomisi için önemli çalışmalara imza attığını ve mütevazi kişiliği ile dikkat çektiğini söyledi. Rektör Çelik, Durmuş Yılmaz'a günün anlam ve önemi belirten bir plaket takdim etti.
işim garanti değil,maaş sagari ücret, sen merkez bankası başkanlığı yaptın bu aylıkla bir hafta geçin.
bizleri erken emekli yapın erken emekli hele özel sektördekileri hemen emekli yapın yeter



Facebook
Google
Yahoo
Digg
Del.icio.us
Twitter









