Uşak'taki 7 okulun öğrencileri, büyük savaşlar için buluşacak! Uşak'taki 7 okulun öğrencileri, büyük savaşlar için buluşacak!
Uşak Üniversitesi , İletişim Fakültesi , Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencileri Yakup Can Akkanlı ve Songül Yıldız’ın Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında geliştirdikleri ‘Sağlığımı ve Geleceğimi Düşünüyorum , Bez Torba Kullanıyorum’ Projesinin 23 Nisan bez torba boyama etkinliği yapılacaktır. Tüm Uşak halkı davetlidir.

Yer:Kemalöz Mah. 3.Pırlanta sok. No:2 - Sayar AVM / Çocuk Oyun Alanı

Projenin İçeriği ;Plastik poşet kullanımının sonuçları ile ilgili farkındalık yaratmak ve bez torba kullanımının yaygınlaşmasını sağlayarak kullanımını özendirmek. Çevreye duyarlılığı arttırma, bez torbanın çevreye olan yararlarını anlatma amacı ile gerçekleştirilen proje de bez torbalar Uşak Halk Eğitim Merkezi’nin Giyim kurslarında dikilmiştir.Dikilen torbaların bir kısmı Şehit Mehmet Çetin İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerine boyatılmıştır. Geriye kalan torbalar ise Sponsorumuz olan SayarAvm’nin çocuk oyun alanına boyaması için bırakılmıştır.
Bez torbaların satışı da SayarAvm’de yapılmaktadır.Satılan bez torbaların gelirinin tamamı ile Uşak’ta yardıma ihtiyacı olan kişilere Ramazan ayı öncesinde Erzak kolisi hazırlanarak dağıtılacaktır.
 
Editör: TE Bilişim