Uşak Üniversitesi'ndeki Prof: Nasıl bir ilkel düşünce bu? Uşak Üniversitesi'ndeki Prof: Nasıl bir ilkel düşünce bu?
 ADD Uşak Şubesi 150 öğrenciyi sevindirdi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Uşak Şubesi 150 öğrenciye, ayakkabı, forma, kırtasiye ve kitap yardımında bulundu.

ADD Uşak Şubesi, Aybey Mahallesinde faaliyette bulunan ek hizmet binasında, yardıma ihtiyacı bulunan 150 öğrenciye, ayakkabı, forma, kırtasiye ve kitap yardımında bulundu.

Aybey Mahallesinde bulunan ve dershaneye gidemeyen öğrencilere ek eğitim verilen hizmet binasında yapılan yardım töreninde konuşan ADD Uşak Şube Başkanı Arif Güvenir, “Yaklaşık 3 yıldır burada, dershane ve özel kurumlardan maddi olanaksızlıklar nedeniyle yararlanamayan öğrencilerimize gönüllü öğretmenlerimiz eğitim desteği vermektedir. Burada, Ramazan Aylarında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı da yapmaktayız. Bugün okulların açılması nedeniyle, çocuklarına okul ve kırtasiye malzemesi alamayan ailelere destek olmak amacıyla toplanmış bulunmaktayız. Şimdi 150 öğrencimize, kitap, kırtasiye, okul forması, ayakkabı gibi ihtiyaçlarını dağıtmak amacıyla toplandık” dedi.

Güvenir; “Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını giderme etkinliğimize destek olan Uşak Sarraflar ve Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Sayın Atalay Savaş’a çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı..

Güvenir ve savaş öğrencilere malzemeleri dağıttı.

Editör: TE Bilişim