Uşak'ta İmam Hatiplilerin binasına dar gelirli öğrencilere eğitim veren ADD geçecek Uşak'ta İmam Hatiplilerin binasına dar gelirli öğrencilere eğitim veren ADD geçecek
  AFAD AUTOCAD EĞİTİMİ ALIYOR

İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü İsmail Karaalp, ZEKA tarafından desteklenen, “Kurumsal Gelişim İçin Autocad Projesi” kapsamında eğitim programına başladıklarını açıkladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Karaalp, “2014 yılı Teknik Destek Programı 3. Dönem kapsamında Zafer Kalkınma Ajansınca desteklenmeye hak kazanan, Kurumumuz tarafından hazırlanmış TR33/14/TD/078 faaliyet kodlu “Kurumsal Gelişim İçin Autocad” projesi kapsamında 13.10.2014 tarihi itibarı ile Autocad Eğitimine başlanmıştır. Proje kapsamında Uşak Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda günde 5 saat üzerinden 10 iş günü eğitim verilecek olup, eğitim sonunda sertifika töreni düzenlenecektir. Eğitim alan personel, mimar, mühendis, tekniker ve enformasyon memurlarından oluşmakta olup eğitim süresince Autocad temel bilgileri, 2D, 3D Görselleştirme vb konularda dersler verilecektir. Eğitim sonunda, bugün dizayn ve geliştirmede dünya çapında kabul görmüş olan Autocad yazılımını mevcut ve yeni ünitelerin tasarımı, modellenmesi ve geliştirilmesinde kullanacak olan personelin autocad bilgisi artırılacaktır” şeklinde bilgi verdi.

Editör: TE Bilişim