Uşak Üniversitesi'ndeki Prof: Nasıl bir ilkel düşünce bu? Uşak Üniversitesi'ndeki Prof: Nasıl bir ilkel düşünce bu?
AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Çocuk yetiştirmenin ne kadar anlamlı ve zor bir görev olduğunu bilmeyenler, öğretmenlik mesleğinin toplum için önemini anlayamazlar. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı, devletimiz ve milletimiz adına yetiştiren ve onlara bir ömür rehberlik yapan öğretmenlerimizin değeri her zaman bilinmesi gerekir" dedi. 
    AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, bir mesaj yayınladı. AK Parti Hükümetlerinin eğitime önemli yatırımlar yaptığını ve 2023 hedefleri doğrultusunda, bir dizi reforma imza attığını dile getiren AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, söz konusu yeniliklerin öğretmenlerin daha rahat çalışma koşullarını da gözettiğini belirtti. 
    Eğitimin ilk olarak ailede başladığını ve okulda öğretmenler tarafından pekiştirildiğini ifade eden Mehmet Çakın,  "Eğitim, doğumdan ölüme kadar, hayatın her evresinde olmazsa olmazdır. Ailede başlayan eğitim, okulda öğretmenler tarafından pekiştirilir. Bireyi yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak çok zor ve özveri isteyen bir vazifedir. Çocuk yetiştirmenin ne kadar anlamlı ve zor bir görev olduğunu bilmeyenler, öğretmenlik mesleğinin toplum için önemini anlayamazlar. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı, devletimiz ve milletimiz adına yetiştiren ve onlara bir ömür rehberlik yapan öğretmenlerimizin değeri her zaman bilinmesi gerekir. AK Parti Uşak İl Teşkilatı olarak, tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü tebrik ediyor ve esenlikler diliyoruz" dedi. 
 
Editör: TE Bilişim