AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Yerleşkesi’nde açılan, tanıtım stantlarını ziyaret etti. Güneş, “Rektör hocamız ve ekibiyle yaptığımız görüşmelerde bu yıl doluluk oranının çok iyi olduğunu öğrendik. Uşak Üniversitesi’nin 2022 YKS sonuçlarına göre doluluk oranının % 99,92 olduğunu ifada ettiler. Bunun yanı sıra ilçelerimizdeki meslek yüksekokullarımızın doluluk oranı ise yüzde 100 oldu. Uşak Üniversitesi’nin büyümesi Uşak’ın büyümesi demektir” dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Yerleşkesi’nde açılan, tanıtım stantlarını ziyaret etti. Burada Kızılay Uşak Şube Müdürlüğü’ne bağlı Kan Merkezi, TÜGVA ve Genç Kuşak ile diğer stantları ziyaret eden Güneş, Uşak Üniversitesi’nin bu yılki doluluk oranının memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Uşak Üniversitesi’nin AK Parti Hükümetleri döneminde kurulduğunu ve kente kazandırılan önemli bir yatırım olduğunu belirten Güneş, “Uşak’ın incisi üniversitemiz ve kampüsümüz için bir dizi yatırım yaptık. Bu yıl üniversitemiz yüzde 99 oranını geçkin seviyede doldu. Bu bir başarıdır ve bu başarıya imza atan tüm yöneticilerimizi tebrik ederim” dedi.

Uşak Eğitim İş, hayatını kaybeden çocuk işçi sayısını açıkladı Uşak Eğitim İş, hayatını kaybeden çocuk işçi sayısını açıkladı

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Yerleşkesi’ni ziyaret eden AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, burada kurumların öğrencilere kenti tanıtmak ve tanışmak için açtığı stantları ziyaret etti. Kızılay Uşak Şubesine bağlı Kan Merkezi’ndeki yetkililerden bilgi alan ve çalışmaları dinleyen Güneş, daha sonra TÜGVA standında eğitim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundu. Uşak Belediyesi’nin destekleriyle hayat bulan Genç Kuşak ekibini de ziyaret eden Güneş, buradaki tüm kurumların stantlarını ve yetkililerini ziyaret ederek, bilgiler aldı. Güneş, “Uşak Üniversitesinde açılan stantları ziyaret ettik. Öğrenci arkadaşlarımızdan stantlar hakkında bilgi aldık ve Akademik kariyerlerinde başarılar diledik. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim