THY, Uşak'a uçuş okulu kuruyor THY, Uşak'a uçuş okulu kuruyor
Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı olarak görevlendirilen Prof. Dr. İskender Pala, Uşak Atatürk Kültür Merkezi’nde üniversite öğrencilerine bir konferans verdi. Vali Ahmet Okur ile birlikte protokolün de katıldığı konferansa yoğun bir ilgi vardı. İki saat süren ve yaklaşık 1000 kişinin iştirak ettiği konferansın sonunda Vali Ahmet Okur günün anısına Sayın Pala'ya bir tablo takdim ederek, kendilerine ve tüm davetlilere edebiyat dolu keyifli bir akşam yaşattıkları için teşekkür etti.


Vali Okur “Ben özellikle hem sayın hocama teşriflerinden dolayı tüm katılımcılara da böyle nitelikli bir konferansa katıldıkları için teşekkür ediyorum. Vasıflı bir gençlik yetişiyor ve bugün burada hazır olan genç üniversite öğrencilerimiz; programın başında sayın hocamın izah ettiği ‘incir çekirdeği’ benzetmesindeki o incir çekirdeğinin hem bir tohum olduğunu hem de koca bir incir ağacı ve yüz binlerce tohumu ve meyveyi içinde barındırdığının farkına varan bir gençlik. İnşallah bu özverili çabalar boşa gitmeyecek. Buradan çok meyveler alacağız, çok tohumlar yeniden meyve verecek çok fidanlar ortaya çıkacak” dedi.

Konuşmasının sonunda Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı olarak görevlendirilen Prof. Dr. İskender Pala’nın Uşak için kazanılmış önemli bir değer olduğunu ifade eden Vali Ahmet Okur, Prof. Dr. Pala’yı kutlayarak yeni görevinde başarılar diledi.
Editör: TE Bilişim