ADD OKUL ÇANTASI DAĞITTI

 ADD Uşak Şubesi 250 Öğrenciye içi kırtasiye malzemesi ile dolu okul çantası dağıttı.

Uşak'ta çocuklara hırsızlığın ne kadar kötü olduğu anlatıldı Uşak'ta çocuklara hırsızlığın ne kadar kötü olduğu anlatıldı

 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Uşak Şubesi  yoksul öğrencilere yardım yapmaya devam ediyor.  Yeni Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte içi kırtasiye malzemesi dolu 250 çantayı okullara dağıtan, ADD Uşak Şube Başkanı Arif Güvenir, yönetim kurulu üyesi Tevfik Şahal ve Ödev evi sorumlusu Mehmet Çamcı, Aybey Mahallesinde bulunan Ödev evinde okullardan tespit edilen öğrencilere, içi kırtasiye malzemesi dolu okul çantası dağıtarak onları sevindirdiler.

“ÖZGÜR BİREYLER İÇİN”

ADD Uşak Şube Başkanı Dr. Arif Güvenir yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

“ADD Uşak Şubesi Aybey Mahallesine açmış olduğu ödev evi üçüncü yılına girerken her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyacı olan ailelere Atatürk baskılı çanta ve kırtasiye yardımında bulundu. 250 aile bu yardımdan faydalandı.

 Atatürk’ün halkçılık ilkesinin gereği halkımızın yanında olmaya, onların sorunlarını belirleyip çözüm üretmeye devam ediyor.Amacımız manda zihniyeti ile beyinleri yıkanmış halkın ,köle ruhu psikolojisinden kurtulup, onurluca dimdik ayakta durabilen,   kendine güvenen, tam bağımsız olabilmek için,bir başka güçlü devletin himayesinde ,esir gibi yaşamaktan kurtulmak ,özgür bireyler yetiştirmek için her türlü çabayı göstermektedir.

   12 Eylül gündemdeyken,1980 darbecileri, yaşadığımız bu karanlık günlerin hazırlayıcısı olarak, küçücük çocukların yaşlarını büyüterek idam eden katilleri şiddetle kınıyorum. “

Editör: TE Bilişim