MÜDÜRLERİNE DUYGULANDIRAN JEST

Uşak Anadolu Lisesi öğretmenleri ve çalışanları, 5 yıldır müdürlüklerini yapan Musa Tekin, onuruna bir kahvaltı düzenleyerek, ayrılan müdürlerine plaket ve çiçek takdim ettiler. Uşak Anadolu Lisesi’nin emektar müdürü Musa Tekin bu jest karşısında çok duygulandı.

Okullara yeni yönetici atanmasında kriterlere uymadığı gerekçesiyle, Uşak Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nden alınarak eğitim hayatına Matematik Öğretmeni olarak devam edecek olan Musa Tekin onuruna öğretmenler ve okul çalışanları bir kahvaltı düzenledi. Uşak Anadolu Lisesi öğretmenleri ve çalışanları adına eski müdürlerine plaket sunan Felsefe Öğretmeni Abdullah Geçici, “Müdürümüz, okulumuzda 5 yıllık yöneticiliği esnasında her zaman yapıcı olmaya çalışmıştır. Biz öğretmenlerin, çalışanların, öğrencilerin ve velilerin fikirlerine her zaman değer vermiş ve dikkate almıştır. Kendisi ile güzel bir 5 yıl geçirdik ve onun yönetiminde okulumuz başarıdan başarıya koşmuştur. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, eğitim hayatında başarılar diliyoruz” dedi. Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Gün de Musa Tekin’e çiçek sunarak teşekkür etti.

Atilla Yeşilada: Önce kendi öğrencimizi eğitelim ve karnını doyuralım Atilla Yeşilada: Önce kendi öğrencimizi eğitelim ve karnını doyuralım

“GÖNLÜM SİZLERLE KALACAK”

Acısıyla tatlısıyla Uşak Anadolu Lisesi’nde 5 yıl müdürlük yaptığını kaydeden Tekin, “Yöneticilik yıllarında meslektaşlarımın bana gösterdiği teveccüh ve anlayışa teşekkür ederim. Tabi öğrencilerime, velilerine, kahrımı çeken tüm çalışanlarıma. Ne başarmışsak el ele gönül gönüle vererek başardık” dedi.

Bundan sonraki eğitim yaşamına matematik öğretmeni olarak devam edeceğini belirten Tekin, kendisine gösterilen ilgiden dolayı yemeğe katılan herkese teşekkür ederek, “Gönüllerimiz her zaman bir olacaktır. İlçemizde  eğitim kalitesinin daha da artmasında büyük gayretler sarf ettik. Eğitim adına güzel şeyler yapmaya çalıştık. Görev yaptığım tüm kurumları daha da ileri getirmek için özveri ile çalıştım 5 yıllık yöneticilik görevim  burada sona erse de her zaman eğitimin ve eğitimcinin destekçisi olmaya devam edeceğim. Bu bir veda değildir. Gönül birliğimiz devam edecektir. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim