Uşak Üniversitesi'nin alacağı 55 sözleşmeli personel için yoğun talep! Alım nasıl yapılacak? Uşak Üniversitesi'nin alacağı 55 sözleşmeli personel için yoğun talep! Alım nasıl yapılacak?

Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversiteleri dolaşarak öğrencilere “Fair Play” ruhunu aşılayan ‘Fair Play Üniversiteler Kervanı’, Uşak Üniversitesi’nde öğrenci ve akademisyenlerle buluştu. Etkinlik öncesi Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu (TMOK) üyeleri, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti. Rektör Savaş, etkinliğine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, TMOK’a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette TMOK Üyeleri Rektör Savaş’a Fair Play rozeti taktı.
 

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Vali Yardımcısı Ayşe Şeyda Çağlar, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Can, Uşak Eşme İlçesinden Şehit annesi Eşe Eğerci, TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Spor Yazarı Erdoğan Arıpınar, TMOK Üyesi ve Fair Play Komisyonu Başkan Yardımcısı Spor Yazarı Teoman Güray, TMOKve Fair Play Komisyonu Raportörü Spor Yazarı Remzi Yılmaz, TMOK ve Fair Play Komisyonu Üyesi Spor Yazarı Avni Erboy, Fair Play Komisyonu Başkan Yardımcısı İstanbul Cerrah Paşa Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Semra Demirer, Milli Atlet Maraton Koşucusu İsmail Akçay, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

‘Cehalet ve terör belası ancak eğitimle sona erer’ diyerek, 15 yıl önce şehit olan oğlu için devletin verdiği şehit tazminatı ve kendisine bağlanan şehit ailesi aylıklarına biriktirerek 250 bin Türk Lirası’nı okul yapılması için Uşak Valiliğine bağışlayan Şehit Annesi Eşe Eğerci,Türk Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 2018 yılı Toplumsal Fair Play Ödülüne layık görüldü. Fair Play’e hizmet eden Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Can ve Spor Bilimleri Fakültesi Sekreteri Hüseyin Şarbay’a Fair Play Komisyonu Başkan yardımcısı Teoman Güray tarafından Fair Play Ödülü verildi. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Milli Yüzücü Türkiye Rekortmeni Mehmet Fatih Karahan’a ise Fair Play Komisyonu Raportörü Remzi Yılmaz ve Fair Play Komisyonu Başkan Yardımcısı Semra Demirer başarı ödülünü takdim etti. Son olarak Karate Milli Takımlar Antrenörü Halit Dinçer Güngör’ün ödülünü Milli Atlet İsmail Akçay takdim etti.

Editör: TE Bilişim