Uşak Üniversitesi'ndeki Prof: Nasıl bir ilkel düşünce bu? Uşak Üniversitesi'ndeki Prof: Nasıl bir ilkel düşünce bu?
 Sanatçı Gülben Ergen, başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği öncülüğünde Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yapılan Oğuzhan Yıldırım Anaokulunun açılış törenine katıldı. Ergen Uşak'a da okul yaptırıyor. 
Konyaaltı ilçesi Cahit Ünver ilk ve ortaokulu bahçesinde hayırsever Şadiye-Okay Yıldırım çiftinin, yaklaşık 10 ay önce trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki çocukları Oğuzhan Yıldırım’ın adının verildiği anaokulunun açılış törenine, sanatçı Gülben Ergen, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hayırseverler Şadiye-Okay Yıldırım ile anne anne Mesrure Özkan ve dede Galip Özkan, veliler ve öğrenciler katıldı. Tören alanına gelen sanatçı Gülben Ergen’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterirdi. Kalabalığı selamlayan Ergen, anaokulunun sınıflarını gezdi. Ergen, çocuklarla sohbet edip onlarla fotoğraf çektirdi. Ergen, bazı çocukları omzuna alarak objektiflere poz verdi. Ünlü sanatçı, minik öğrencilerin folklor gösterilerini cep telefonu ile görüntüledi. Burada gazetecilere açıklamada bulunan Gülben Ergen, Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak, Antalya’da ikinci anaokulunu açmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.
28’inci anaokulunu açtıklarını ve 29’uncu anaokulunu 29 Ekim gibi anlamlı bir günde Ankara’da açacaklarını dile getiren Ergen, “Ağrı ve Uşak’ta açacağız. Okullar kapandığı için ara verdik. Okulların açılmasıyla birlikte ilk açılışımız Antalya’da oldu. Uzun zamandır söz vermiştik. Kıymetli bir ailenin acısıyla yaptığı bir bağış. Evlatlarının ismini bu okul ile ölümsüzleştirmeyi seçtiler. Çok saygın buluyorum. Öğrencilerin yüzünü güldürmek çok kutsal bir acıyı yaşama şekli. Benim de yaşam felsefeme uyan bir şey. Hepimiz büyük acılar yaşadık” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim