Uşak Üniversitesi ve OKTAŞ İnşaat A.Ş. Arasında Protokol İmzalandı

Uşak Üniversitesi ve OKTAŞ Anonim Şirketi arasında İşbirliği ve İstihdamı Geliştirme protokolü imzalandı. Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, “şirket tarafından gerekli görülen kriterleri yerine getirecek öğrencilerin OKTAŞ A.Ş. bünyesinde istihdam edilebilmelerine yönelik işbirliği protokolü imzaladıklarını açıkladı.

Bazı öğretim üyeleri, 60 liralık yemeği 20 liraya yiyor iddiası Bazı öğretim üyeleri, 60 liralık yemeği 20 liraya yiyor iddiası

Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, OKTAŞ İnşaat Anonim Şirketi Genel Müdürü Burhan Deligönül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Tosun, Banaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz katıldı

“KALİTELİ ARA ELAMAN YETİŞTİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Uşak Üniversitesi Banaz Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı öğrencilerinin OKTAŞ A.Ş. bünyesindeki işletmelerde bir yarıyıl boyunca mesleki uygulama çalışmaları yapabilmeleri ve şirket tarafından gerekli görülen kriterleri yerine getirecek öğrencilerin OKTAŞ A.Ş. bünyesinde istihdam edilebilmelerine yönelik işbirliği protokolü imzaladıklarını söyledi. Protokol kapsamında Banaz Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programına kayıt yaptıracak öğrencilerin OKTAŞ A.Ş.'de staj ve uygulama dersleri gibi eğitimlerinin yanı sıra bir yarıyıl boyunca mesleki deneyim kazanarak okulda öğrendikleri bilgilerini bizzat iş yerindeki uygulamalarla pekiştirerek daha nitelikli ve yüksek performanslı bir işgücü halinde okullarından mezun olacaklarına dikkat çeken Rektörümüz “ Niceliksel büyümemizin yanı sıra niteliksel olarak da büyüyen Uşak Üniversitesi kapsamlı vizyonunu, özel sektör işletmeleriyle yaptığı stratejik işbirlikleriyle daha da güçlendiriyor. Ara işgücü kalitesi ve istihdam olanaklarının arttırılması sürecinde yükselen bir değer haline gelen Uşak Üniversitesi, Uşak ve ilçelerindeki meslek yüksekokulları aracılığıyla geleceğin nitelikli işgücüne bugünden istihdam fırsatları sağlanması konusunda liderlik eden bir süreci temsil etmektedir. Bu tür işbirlikleri yapmaya devam edeceğiz. Mesleki eğitimin özendirilmesi için her türlü adımı atıyoruz. Bugün burada OKTAŞ Firması ile imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

OKTAŞ İnşaat Anonim Şirketi Genel Müdürü Burhan Deligönül ise Uşak Üniversitesi ile yapmış oldukları işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Uşak Üniversitesi’nin mesleki eğitimdeki kalitesini işletmelerde istihdam etmekten mutlu olacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim