LİSELİLER ÖĞRETMENLERİNİ GERİ İSTEDİ

Uşak Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan 141 öğrenci, kendilerinden sorumlu müdür yardımcısının değişmesini istemediklerini belirterek, İl Milli Eğiitm Müdürlüğüne yürüyerek dilekçe verdi.

Uşak Tıp'ın kurucu dekanı: Ne yani rektörden hesap mı soracaklar? Uşak Tıp'ın kurucu dekanı: Ne yani rektörden hesap mı soracaklar?

Uşak Anadolu Lisesi pansiyonundan sorumlu Müdür Yardımcısı Firdevs Yalabık’ın pansiyon sorumluluğundan alınarak, başka bir görev kaydırılması, pansiyonda kalan öğrencileri harekete geçirdi.

Firdevs Yalabık’ın pansiyon sorumluluğundan alınması üzerine yatılı kız ve erkek öğrenciler,  Atatürk Anıtı önünde toplanarak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasına gitti. Burada topladıkları imzaları ve Yalabık’ın geri dönmesini istedikleri dilekçeyi evrak kayda verdiler.

Öğrenciler yaptıkları açıklamada, “Özellikle kızların kaldığı pansiyona erkek müdür yardımcısı verilmesini doğru bulmuyoruz. Firdevs Hocamız bizim her türlü sorunumuzla ilgileniyordu. Biz onu çok seviyoruz ve tekrar geri gelmesini istiyoruz.  Onun için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geri istediğimize dair dilekçelrimizi ve imzalarımız sunduk” dediler.

Öğrencilerin müdürlük binasında olduğunu öğrenen Şube Müdürü binaya gelerek öğrencilerle bir süre görüştü ve onları çay içerek sorunu çözmeye davet etti.

Editör: TE Bilişim