GÖREVDEN ALINAN MÜDÜR BOMBALADI

Son Müdür operasyonlarıyla görevden alınan Bedriye- Kadir Uysal Orta Okulu Müdürü Halil Kılınç, “Ben 36 yıllık eğitimci ve yöneticiyim. Yetersiz olduğum için görevden alındım. Dava açtım. Geri döneceğim. Bir zaman kol kanat gerdiğim insanlar beni arkadan vurdu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruları bile göstermedi” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Atilla Yeşilada: Önce kendi öğrencimizi eğitelim ve karnını doyuralım Atilla Yeşilada: Önce kendi öğrencimizi eğitelim ve karnını doyuralım

Uşak Merkez ilçede bulunan Bedriye Kadir Uysal Ortaokulu Okul Aile Birliği, Öğretmenler Günü ve son müdürler operasyonunda yeterli olmadığı gerekçesiyle görevden alınan Okul Müdürü Halil Kılınç için bir yemek organizasyonu gerçekleştirdi. Okulda görev yapan 60 öğretmen ve Okul Aile Birliği yöneticilerinin katıldığı yemekte, Müdür Halil Kılınç’a Okul Aile Birliği Başkanı Özlem İnan ve yönetim kurulu üyesi Elvan Bakıcı, çiçek ve çeşitli hatıra hediyeler verdi.

Okulda 4 yıldır müdür olarak bulunan ve daha sona İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde geçici olarak görev yapan Halil Kılınç, sert sözlerle İl Milli Eğitim Müdürlüğünü eleştirdi. Kendisinin 36 yıllık eğitimci olduğunu söyleyen Kılınç, “Meslek yaşamımın büyük bir bölümünü de yöneticilik yaparak geçirdim. Yeterlilik sınavlarında gerekli puanı alamamışım. Müdürlükten alındım. Ben de bu olayı yargıya taşıdım. Bakalım hangi soruya yanlış cevap vermişim? Hatam neymiş? İl Milli Eğitim Müdürlüğüne sordum. Bana bir cevap veremediler. Ben, tekrar geriye döneceğime inanıyorum” dedi.

Kendisinin geçici bir görevle İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştığını belirten Kılınç, “Buradaki görevim esnasında kol kanat gerdiğim kişiler, beni arkamdan hançerlemiş. Farkına bile varamamışım” şeklinde de sitemde bulundu.

Editör: TE Bilişim