Atilla Yeşilada: Önce kendi öğrencimizi eğitelim ve karnını doyuralım Atilla Yeşilada: Önce kendi öğrencimizi eğitelim ve karnını doyuralım
 Uşak Belediyesi’nin otogar kavşağında inşaatını sürdürdüğü battı çıktı projesi, kentteki üniversite öğrencileri için ders konusu oldu. Uşak Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, yapılan çalışmaları yakından görmek ve ileride icra edecekleri meslekleriyle ilgili tecrübe sahibi olmak için inşaat sahasında incelemelerde bulundu. Öğrencilere eşlik eden ve projenin detayları hakkında bilgi veren Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu, kentte ilk defa inşa edilen yapının sektörle ilgili bilgi ve birikim açısından önemli olduğunu söyledi.



Köprülü kavşak inşaatının detaylarına değinen Dayıoğlu, “Bir yapıyı inşa etmek ve sabır işidir, çünkü her aşamanın kendine özgü ince detayları bulunur. İnşa edeceğiniz yapının uzun yıllar hizmet vermesi ve fonksiyonel olması için gerekli tecrübe ve bilgi birikimini, teorinin yanında sahadaki çalışmalarla edinebilirsiniz. Bu noktada bugünkü inceleme gezisinin sektöre yeni atılacak olan mühendislerimiz için önemli olduğunu düşünüyorum” dedi. Öte yandan İnşaat Mühendisleri Odası Uşak Şube Başkanı Ali Osman Doruk da, öğrencilerle birlikte inceleme gezisine katıldı.  
Editör: TE Bilişim