UŞAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ ‘TEMİZ KAMPÜS’ İÇİN ÇÖP TOPLADI

UŞAK Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Araştırma Topluluğu (UPAT) 'Temiz Kampüs' etkinliği kapsamında kampüs içi ve çevresinde yaklaşık 100 öğrenci ve öğretim görevlilerinin katılımıyla temizlik çalışması yaptı.

Uşak'taki 7 okulun öğrencileri, büyük savaşlar için buluşacak! Uşak'taki 7 okulun öğrencileri, büyük savaşlar için buluşacak!

Uşak Mühendislik Fakültesi önünde düzenlenen etkinliğe UPAT Danışmanı Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fulya Taktak ve çok sayıda öğrenci katıldı. Uşak Üniversitesi’nin öğrencilerin yaşam alanı olduğunu ifade eden UPAT Başkan Yardımcısı Cebrail Kalkan, “Günümüzün büyük bir kısmını geçirdiğimiz kampüsümüzün temiz olmasına özen göstermeliyiz. Doğa bizim yaşam alanımız, biz doğaya ve çevreye ne kadar önem gösterip saygı duyarsak doğa da bize bunun karşılığını fazlasıyla verir. Çevremizin temiz olması görsel ve hijyen olması açısından önemlidir” dedi.

UPAT üyesi öğrencilerin temiz çevre ve malzeme tüketiminin azaltılarak geleceğe ve ekonomiye yeniden kazandırılması anlayışı ile hareket ettiğini belirten UPAT Danışmanı Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fulya Taktak ise, öğrencilerle birlikte ilk olarak kampüs içinde geri dönüşüm kutularının projesini gerçekleştirdiklerini, ardından ‘Temiz Kampüs’ etkinliği ile kampus içinde temizlik çalışması yapıldığını dile getirdi. Eldiven giyip ellerine aldıkları boş poşetlerle kampus içine dört koldan dağılan yaklaşık 100 öğrenci kampus içi ve çevresinde temizlik çalışması yaptı. 

Editör: TE Bilişim