Uşak Üniversitesi'ndeki Prof: Nasıl bir ilkel düşünce bu? Uşak Üniversitesi'ndeki Prof: Nasıl bir ilkel düşünce bu?
Uşak 23 Nisan Ortaokulundan 45 yıl önce mezun öğrencileri yıllar sonra tekrar aynı sıralarda buluştu.
23 Nisan Ortaokulu 1972 mezunları yaptıkları organizasyonla 45 sene sonra 8/A sınıfı sıralarında bir araya gelerek geçmiş öğrencilik yıllarını yad etti. İstanbul, İzmir ve Kütahya gibi farklı şehirlerden yıllar önce mezun oldukları okullarına ve okudukları 8/A sınıfı sıralarında buluşan 17 kişilik grup sınıf yoklaması yaparak birçok arkadaşlarının isimlerini andı. 
Organizasyonu yapan Hamza Kıyar, 1972 mezunu sınıf arkadaşlarına sosyal medya ve tanıdıklar vasıtasıyla ulaştıklarını gelen ve gelemeyenlere teşekkür etti. 10 gün boyunca bu organizasyonla uğraştıklarını söyleyen Kıyar, “ 1972 yılı mezun arkadaşlarımızı bir araya getirmek için 10 gün boyunca çeşitli sosyal medya araçlarıyla ulaşarak böyle bir organizasyon yapacağımızdan bahsettik ve çok olumlu cevaplar aldık. Eski sınıf resmimizi bulduk oradan ulaşabildiğimiz arkadaşlarımıza ulaştık. Aynı zamanda ulaşıp ama gelemeyen arkadaşlarımız var tabi mazeretleri var arkadaşlarımızın çoğu anneanne ve dede oldular. Evde torun bakıyorlar. Çocukların işleriyle uğraşıyorlar. Şuanda içimizde acayip güzel duygular var” şeklinde konuştu.
Bir araya gelmenin mutluluğu içerisinde olduklarını anlatan Ayşe Ayvaz, bir araya gelen arkadaşlarla akşam yemeği yediklerini ve mezun oldukları okullarını da ziyaret ederek tekrar aynı sıralarda oturmanın çok heyecanlı olduğunu 45 sene öncesi öğrencilik yıllarına gittiklerini dile getirdi.
Arkadaşlarıyla aralarının çok iyi olduğunu bahçede oyunlar oynadıklarını kaydeden Tuncay Oğuz, şuan ki 1972 mezunları olarak çok mutlu olduklarını yıllar sonra bir araya gelen arkadaşlarıyla keyifli saatler geçirdiklerini yaşadıkları duyguların mutluluk verici olduğunu kaydetti.
Editör: TE Bilişim