Uşak ve Bolu’da mülteci popülizmi; Ankara ve İstanbul’da ise mültecilere destek projeleri! Uşak ve Bolu’da mülteci popülizmi; Ankara ve İstanbul’da ise mültecilere destek projeleri!
AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları bünyesinde faaliyet gösteren ÜNİAK Birimi, Merkez Eğlence köyü okulunun boyamasını yaptı. Uşak AK Parti İl Gençlik Kolları ÜNİAK Birim Başkanı Ferit Delikan ile birlikte Eğlence köyüne giden üniversiteliler, boyası eskiyen okulun bakım ve onarımını yaptılar. Okulun duvarlarına çeşitli resimler çizerek, görsel unsurlar ekleyen üniversiteliler, okulu çocukların kullanımına hazır hale getirdiler.



Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ferit Delikan, “Sosyal sorumluluk faaliyetlerine önem veriyoruz ve burada eğitim görenler bizim kardeşlerimizdir. Onların daha elverişli ve güzel mekanlarda okumalarını isteriz. Bu noktada Eğlence köyümüzün okulunun boyanması gerekiyordu ve bizler, gönüllülük esasına göre bu işi yaptık. Burada eğitim gören kardeşlerimize başarılar diliyorum. Bu çalışmada emeği geçen herkesten helallik istiyorum” dedi.     



AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ise; “Dinamik ve üretken bir teşkilatımız var. Köy okullarımızda sık sık bu tip çalışmalarda bulunuyoruz. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken, bizim de tuzumuz olsun istiyoruz. Ayrıca burada görev alan arkadaşlarımız, köyde ikamet eden büyüklerimizle sohbet edip, sıkıntılarını da dinliyorlar. Belli raporlarla bize iletilen bu sıkıntılar üst makamlara bildiriliyor ve zaman içinde çözülüyor. Üniversiteli arkadaşlarımıza teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 







 
Editör: TE Bilişim