Uşaklı Prof: Öğrencilerimizin türküden nefret eder halde Uşaklı Prof: Öğrencilerimizin türküden nefret eder halde
 Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü personeli, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından hazırlanan “UKOSB’de Kurumsal Gelişim Kaliteli Hizmet” isimli proje kapsamında eğitim aldı. Uşak Deri Karma OSB Bölge Müdürü Cüneyt Öztürk, söz konusu eğitim programının personel için büyük verim sağladığını belirtti.

Bölge personelinden 20 katılımcıya, 7 ve 17 Temmuz 2014 tarihleri arasında yapılan eğitimlerde, kurum içi hizmet kalitesinin artırımına yönelik önemli bilgilerin paylaşıldığını belirten Cüneyt Öztürk, “Çevreye yönelik projelere ağırlık veren bölgemiz, kurum içinde kaliteyi artırmak için de bir dizi çalışma yapıyor. Personelimizin çağın getirdiği yeniliklere adapte olması ve kurumsal çalışmalara ağırlık vermesi için ZEKA desteğini de alarak bir proje hazırladık. ZEKA’nın 2014 yılı Teknik Destek Programı kapsamında finanse edilen projemizin meyvelerini uzun vadede alacağız” dedi. 

Kurumsallaşmanın nitelikli personel ile sağlanacağına değinen Cüneyt Öztürk, “Kurum kavramına büyük önem veriyoruz. Kurumsallaşmayı da fiziki mekanlarla sınırlamıyoruz. Personele verilen eğitimler sayesinde, insan kaynaklarını en verimli şekilde kullanmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Öte yandan eğitmen Ferhan Akkaynak tarafından verilen eğitimlere katılan 20 personel, kurumsal gelişim ve kaliteli hizmet konusunda sertifika almaya hak kazandı. 

Editör: TE Bilişim