Uşak'taki 7 okulun öğrencileri, büyük savaşlar için buluşacak! Uşak'taki 7 okulun öğrencileri, büyük savaşlar için buluşacak!
Vali Ahmet Okur’un eşi Hatice Nur Okur’un himayesinde yürütülen ve 2016 yılı sonunda başlatılan ‘Gönülden Huzura Hürmet Projesi’ kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi. Aile içinde ve toplumda yaşlılarımıza ve engellilerimize yönelik saygı ve vefa duygusunu geliştirmek, yaşlılarımızın ve engellilerimizin sahiplenilmesi duygusunu yaygınlaştırmak, yaşı veya engeli sebebiyle yaşadıkları psikolojik rahatsızlıkların etkisini en aza indirmek gibi amaçlarla yürütülen ‘Gönülden Huzura Hürmet Projesi’ kapsamında gerçekleştirilen diğer faaliyetlerin yanında; Mart ayı başında okuma düzeyinde bulunan 13 yaş ve üzeri hanımların iştirak ettiği kitap okuma etkinliği yapıldı.


Engelsiz Yaşam Merkezi ve Umut Evlerinde kalan hanımlar arasında yaklaşık bir ay önce başlatılan etkinlik sonunda okumayı özendirmek ve sevdirmek maksadıyla katılımcı hanımlar için madalya töreni yapıldı.


Uşak Huzurevinde yapılan kitap okuma ve madalya takdimi programına Hatice Nur Okur ile birlikte projeye destek veren gönül hanımlar iştirak etti. Kitap okuma etkinliği hakkında bir değerlendirme yapan Hatice Nur Okur, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Gönülden Huzura Hürmet Projesi’nde projenin gönüllü ortakları Uşaklı hanımefendilerin de desteğiyle güzel gelişmeler yaşandığını ifade etti.

Hatice Nur Okur, açıklamasına şöyle devam etti: “Gönülden Huzura Hürmet Projemiz arzu ettiğimiz, amaç ve hedefler doğrultusunda ilerliyor. Kurumlarımızın çalışanları, gönüllü hanımlarımızın desteği ve projemizin hedef kitlesinde yer alan yaşlı ve engellilerimizle birlikte güzel gelişmeleri hep birlikte yaşıyoruz. Başlatmış olduğumuz kitap okuma etkinliği de Engelsiz Yaşam Merkezi ve Umut Evlerimizde kalan kızlarımızın ve hanımların çok ilgisini çekti. Uzmanlarımız tarafından belirlenen ve seviyelerine uygun kitapların okutulduğu etkinliğimizi sürdürmeyi planlıyoruz. Bu aşamada katılım artırıp özendirmek amacıyla madalya töreni düzenleyerek tüm katılımcı kızlarımıza ve hanımlara hediyeler verdik. Onların mutluluğu ve sevinci bizleri de çok mutlu etti.”

Hatice Nur Okur’un katıldığı program Engelsiz Yaşam Merkezi ve Umut Evlerinde kalan ve kitap okuma etkinliğine katılan kızlara ve hanımlara madalya ve hediyelerin verilmesiyle sona erdi. 
Editör: TE Bilişim