Atilla Yeşilada: Önce kendi öğrencimizi eğitelim ve karnını doyuralım Atilla Yeşilada: Önce kendi öğrencimizi eğitelim ve karnını doyuralım
Tarihi Bedesten çarşısının yanı başında yer alan, Uşak Çarşı Giyim Mağazası’nda tüm okul kıyafetleri temin edilebiliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Uşak Çarşı Giyim Sorumlusu İzzet Demir, uzun yıllardan beri sektörün içinde olduklarını ve yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde tüm okul kıyafetlerini temin ettiklerini söyledi. Öğrenci velilerine gerekli bilgileri vererek, okula göre kıyafet temini yaptıklarını söyleyen İzzet Demir, ürünlerin kaliteli olduğunu ve çocukların sağlıkla hareket etmeleri düşünülerek tasarlandığını söyledi. Pamuklu okul kıyafetleri tercih edilmesini isteyen İzzet Demir, “Okul çağındaki çocuklarımız çok hareketli oldukları için sık sık terleyebiliyor. Bu nedenle pamuklu ve cilde zarar vermeyecek kıyafet tercihi yapılmalı. Velilerimiz aldıkları ürünün kalitesine bakmalılar.Çarşı Giyim olarak bugüne kaliteden ödün vermedik” dedi.



Kentteki tüm okulların kıyafetlerini temin ettiklerini söyleyen İzzet Demir, “Müşterilerimizle artık bir aile gibi olduk ve onların memnun olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm Uşaklı öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ayrıca yaklaşan Kurban Bayramı’nı da şimdiden kutluyoruz” dedi.




Editör: TE Bilişim