Uşak Tıp'ın kurucu dekanı: Ne yani rektörden hesap mı soracaklar? Uşak Tıp'ın kurucu dekanı: Ne yani rektörden hesap mı soracaklar?
  Uşak’ın Altın Çocukları Projesi” dahilinde 8-12 Eylül 2014 tarihleri arasında “Üstün Yetenekli Öğrencilerin Tanılanması ve Eğitilmesi” konulu eğitim verilecek. 
Uşak Milli Eğitim Müdürlüğünün 2014 yılı 2. Dönem Teknik Destek Faaliyeti kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı’ndan destek almaya hak kazandığı “Uşak’ın Altın Çocukları Projesi” dahilinde 8 - 12 Eylül 2014 tarihleri arasında il merkezinde görev yapan 55 Sınıf Öğretmenine Bilim ve Sanat Merkezi Eğitim Salonunda “Üstün Yetenekli Öğrencilerin Tanılanması ve Eğitilmesi” konulu eğitim verilecek.
Üstün yetenekli çocukların eğitimlerinin erken dönemlerinde (1,2 ve 3. Sınıf) tespit edilmeleri ve proje kapsamında açılması planlanan Destek Eğitimi Sınıfları’nda eğitim görmelerinin amaçlandığı projemizde, öğrenci ailelerinin de eğitimine yer verilecek.
Projenin açılış toplantısı 8 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 10:00’da Uşak Valisi Seddar Yavuz’un katılımıyla gerçekleşecek.
Editör: TE Bilişim