Uşak'taki 7 okulun öğrencileri, büyük savaşlar için buluşacak! Uşak'taki 7 okulun öğrencileri, büyük savaşlar için buluşacak!
 Uşak'ta yarın okullar tatil değil. 4 gün süren yılbaşı tatilinin ardından 1 gün derse giden öğrenciler, bugün de tatil yaptı. Bir çok ilde okulların yarın da tatil olması nedeniyle tatil beklentileri oluştu. Fakat Uşak Valisi Seddar Yavuz, sosyal medyadan yarın okulların tatil olmadığını duyurdu. Vali Yavuz, okulların tatil olmadığına dair paylaşımında gençlerin beklentisi olduğunu fakat eğitimin de yaşamın önemli bir parçası olduğunu vurguladı. Vali Yavuz, "Sevgili Gençler, Sizleri anlıyor ve çok seviyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Yarın Uşak Merkezde ve İlçelerimizin Merkezlerinde Okullara Ulaşmayı Engelleyecek Yağış Beklenmemektedir.  Bu nedenle Uşak Merkez ve Ilçe Merkezlerinde Okulları Tatil Yapmadık.(Eşme ilçesi hariç) Taşımalı olarak Okullara Giden Öğrencilerimizi de Düşünerek Onlara Tatil Yaptık. 
Valiniz olarak Sizlerin hem Sağlığınızı hem de Iyi bir Eğitim Almanızı Sağlamak Durumundayım. 
Hepinize içten Sevgilerimi Gönderiyorum" dedi. Vali Yavuz'un bu paylaşımı 10 dakika içinde yüzlerce beğeni ve 90'nın üzerinde yorum aldı. Paylaşıma yorum ve beğeniler devam ediyor... 
Editör: TE Bilişim