AK Parti Uşak İl Teşkilatında Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi. AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay ve İsmail Güneş, İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ve partinin yönetim organlarının katıldığı bayramlaşma programında, gündemle ilgili açıklamalar yapıldı.  Milletvekili İsmail Güneş de Türkiye’deki hayat pahalılığının yurtdışında da var olduğunu ifade etti.

Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü

Güneş, “Artık savaş helikopteri,  İHA ve SİHA yapıyoruz. Burada çok önemli bir nokta var ve Türkiye tam bağımsız bir devlet olma yolunda önemli bir adım atmak üzere. Bunları dışarıdaki Türkiye düşmanı olan ülkeler de görüyorlar. Bunu engellemek için elinden geleni yapıyorlar. Bizler günü birlik olaylara takılırsak ve fotoğrafın büyük bölümünü görürsek yanılgıya düşmüş oluruz. Bugün bazı Avrupa ülkeleri neden 6 artı 1’i destekliyor. Bunlar bunların soydaşı ve kardeşi değil? Neden Cumhurbaşkanımızın karşısında dikiliyorlar? Zorlu bir dönemden geçtik ve pandemi nedeniyle üretim ve transferde aksamalar oldu” dedi.

Almanya’da yaşadığı eniştesinden aldığı bilgileri aktaran Güneş, “Eniştem Almanya’da ve onunla sabah konuştuk. Almanya’da ayçiçek yağı 1,19 euroylu bugün 4,35 euro. Onlar çimento, demir ve benzinde aynı şeyi yaşıyorlar. Öyle bir algı oluşturmaya çalışıyorlar ki sanki bunun tek sebebi Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi görüyorlar. Bizler kadın kolları ve gençlik kolları olarak Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim