Uşak Merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Kayaağıl Köyü Termal tesisleri hizmete açıldı. Maliyetinin 6 milyon TL olduğu açıklanan ve Uşak Belediyesi tarafından yaptırılan tesiste, “Türk hamamları, saunalar, buhar ve tuz odaları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile piknik alanları bulunuyor. Açılışına ünlü motosiklet yarışcısı Kenan Sofuoğlu’nun da katıldığı termal tesislerin 49 hastalığa iyi geldiğini bilimsel raporlarla kanıtladıklarını kaydeden Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan termal tesislerin kurban bayramına kadar ücretsiz olduğunu söyledi.



Açılışı basın mensupları yaptı

Sabah saatlerinde termal tesislerde basın mensuplarına bir kahvaltı veren Başkan Erdoağn, basın mensuplarına tesisleri gezdirirken tesis hakkında bilgiler verdi. Erdoğan, Bir çok hastalığa şifa olacak tesisimizi halkın hizmetine açtık. Tesisimizi 6 milyon 500 TL harcayarak inşa ettik. Her türlü konfor düşünülerek yapılan tesisimizi halkımız kurban bayramına kadar ücretsiz kullanabilir. Bayramdan sonra kişi başı 5 TL olarak ücretlendirme uygulanacak ve abone sistemine geçilecek. 12 yaşına kadar olan çocuklar ise ailesinin yanında ücretsiz olarak girebilecekler. Tesis havuzları pazartesi günleri bakıma alınarak dinlendirilecek. Tesisimiz tüm halkımıza şimdiden hayırlı olsun.” Dedi.

Selçuk Geçer, dolardaki düşüş için kritik uyarı yaptı! Paniklemeyin! Selçuk Geçer, dolardaki düşüş için kritik uyarı yaptı! Paniklemeyin!

Konuşması sırasında dili sürçen Başkan Ali Erdoğan tesisin kurban bayramı yerine yılbaşına kadar ücretsiz olduğunu söyleyince “gerekirse yılbaşına kadar uzatırız, yeter ki halkımız istifade etsin” dedi.


  Tesisin tanıtımında sürpriz bir de konuk vardı. Dünya SüperSport motor şampiyonu Kenan Sofuoğlu’ da basın mensuplarıyla birlikte sabah kahvaltısına katılarak tesisleri gezen Kenan Sofuoğlu Uşak’a hayran kaldığını belirtti. Sofuoğlu; ”Geçenlerde Uşak’ta düzenlenen yarışmaya gelen tüm arkadaşlar piste ve Uşak’a aşık olmuşlar. Motor pistini henüz görmedim ama bu termal tesisi gördükten sonra motor pistininde mükemmel bir yer olduğunu düşünüyorum. 26 Eylül’de Uşak’ta 5 ayak yarışları olacak muhtemelen bende katılacağım. Başkan Ali Erdoğan Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Böyle bir pist Türkiye’de sadece Uşak’ta var. Önümüzdeki yıl Avrupa Süpermoto şampiyonası Uşak’ta yapılma ihtimali var. Ötre yandan buraya bugün gelmemdeki diğer konu yakın zamanda Uşak’ta otomobil yarışlarını da düzenlemek. Bununla ilgili olarak benden haber bekliyorlar. Çalışmalarımızı yapıp birkaç hafta içerisinde Uşak’ta otomobil yarışı düzenleyeceğiz. Uşak ve Türkiye’ye bu tesisleri kazandırdığı için başkanıma teşekkür ediyorum.” dedi.

  

Editör: TE Bilişim