Uşak'taki dev tekstil firmasının borçları için mahkeme kararı verildi Uşak'taki dev tekstil firmasının borçları için mahkeme kararı verildi
 Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım hafta sonu gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Türk Demokrasi tarihi açısından çok önemli bir dönüm noktası olan, halkın iradesinin doğrudan sandığa yansıdığı bu seçimin milletimiz için hayırlı olmasını temenni eden başkan Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“ Yerel seçimlerin ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2014 yılı içerisinde gerçekleşmesi ülkemizi yoğun bir seçim atmosferine sokmuştu.Seçimlerin tamamlanması ile ülkemizin seçim gündeminden kurtularak ekonomi ve iş hayatı gündemlerine bir an önce döneceğini düşünüyorum.  Zira küresel olarak yaşanmakta olan sıkıntılar, yakın coğrafyamızdaki sorunların artması gibi hem ülkemizi hem de tüm dünyayı ilgilendiren sorunlara karşı ekonomik yapımızı güçlendirecek önlemlerin alınması gerekmekte. Bu önlemler ve reformlar hem ülkemizi ekonomisini daha güçlü hale getirecek hem de büyüme oranımızın artmasında etkili olacaktır. Daha sağlam bir ekonomi ülkemizin 2023 hedeflerine ilerlerken sağlam adımlar atmasını sağlayacaktır.
 
Yeni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 76 milyonun tamamını temsil edeceği, kucaklayacağı görevinde başarılar diliyorum. Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Editör: TE Bilişim