Uşak'ta araç kiralama bedeli yüzde 100 arttı Uşak'ta araç kiralama bedeli yüzde 100 arttı
Hepimiz taşınacağımız zaman bir nakliyat firması arar, fiyat ve zaman konusunda anlaştıktan sonra taşınma işlemine başlarız. Günümüz de evden eve nakliyat sektöründe yüzlerce firma müşterilerinin taşınma taleplerine cevap vermek için aralıksız çalışıyor.Peki, bu firmalar ne kadar güvenilir? bu soruya yanıt bulmak için Atlas Lider evden eve nakliyat yöneticilerinden Sayın Yılmaz Bey ile bir röportaj yaptık.
“Profesyonel nakliyatçılar eşya taşımacılığının bütün püf noktaları bilip kıza zamanda sorunsuz bir şekilde taşınmanızı sağlar. Taşınma işlemi esnasında doğabilecek kazalara karşı müşteri ve nakliyat firmasının mağdur olmaması için eşyalar sigortalı bir şekilde taşınır. Doğabilecek maddi kazalarda eşyalarınızın maddi değeri müşterilerimize ödenir.” Dediler. Konuşmalarının devamında…
“Evden eve taşımacılık sektörünün büyümesi ile korsan firma dediğimiz şirketler sektörde faaliyet göstermektedir. Hiçbir yasal sorumluluğu olmayan kurdukları web siteleri ile müşterilerini ucuz iş ile aldatan bu firmalara karşı uyanık olunmalıdır.”
“Atlas lider evden eve nakliyat olarak biz müşterilerimizi eşyalarını taşırken bir yandan sosyal sorumluluk projesi gereği vatandaşlarımızı merdiven altı korsan firmalardan koruyoruz. Kuruluşunda yer aldığımız dernekler ile halkımızı bu korsan nakliyat tehlikesine karşı uyanık olmalarını sağlıyoruz.” Diyerek uyarılar da bulundu. Bunlarla beraber ucuz fiyatların aslında daha fazla masraf oluşturduğuna dikkat çekti.

Ucuz Teklif Mağdur Müşteriler

“Hiçbir sorumluluğu olmayan, müşterilerine nakliyat sigorta yapmayan korsan firmalardan aldığınız ucuz iş aslında pahalıya mal olmaktadır. Eşya taşımacılığı sırasında yaşayacağınız kazalarda ne bir sigorta firması nede bir muhatap bulamazsınız. Eşyalarınızın hiçbir güvencesi yoktur. Yaşanan kazalarda sizlerin nakliyat masrafları ile beraber eşyalarının maddi zararı da ortaya çıkar.”
“Atlas lider evden eve nakliyat firmamız 1997 yılından bu yana profesyonel ve kurumsal olarak taşımacılık faaliyetlerinde yer almaktadır. Müşterilerimizin eşyaları şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliyat da yanınızdayız. Çalışmalarımız 7-24 aralıksız olarak devam etmektedir. Her türlü taşımacılık da sizlere sigortalı ve asansörlü olarakparsiyel (parça) taşımacılık, ofis, villa taşıma ve eşya depolama alanlarında faaliyet yürütmekteyiz.”
Atlas Lider Evden Eve Nakliyat
444 6 113
www.liderevdeneve.com
 
Editör: TE Bilişim