BAKAN ZEYBEKÇİ: UŞAK DAHA İYİ YERLERE GELECEK

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Uşak Tanıtım Günleri etkinliğinin açılışını yaptı. AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın  seçim çalışmalarına destek için kente gelen Bakan Nihat Zeybekçi, Banaz mitinginin ardından 18-22 Mayıs arasında yapılacak olan Tanıtım Günleri etkinliğinin açılışını yaptı. Burada bir konuşma yapan Bakan Nihat Zeybekçi, “Uşak genelde ve yerelde çok önemli bir rol üstlenecek. Uşak dericilik, geri dönüşüm ve tekstilde daha iyi yerlere gelecek” dedi.

BAKAN NİHAT ZEYBEKÇİ UŞAK’TA

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, partisinin seçim çalışmalarına destek için geldiği Uşak’ta, Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği ‘Tanıtım Günleri’nin açılışını yaptı. Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, sanayiciler, akademisyenler ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan Bakan Nihat Zeybekçi, kentin markalaşma noktasında emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Bakan Nihat Zeybekçi, “Uşak’ın gelişmeye müsait bir kent. Hızlı tren hattı yapıldığında çok kısa sürede İzmir ve Ankara’ya ulaşılacak. Uşak kısa bir sürede kabuğunu kıracak ve tanınan bir kent haline gelecek. Uşak genelde ve yerelde çok önemli bir rol üstlenecek. Uşak dericilik, geri dönüşüm ve tekstilde daha iyi yerlere gelecek. Uşak Belediyesi, valiliği ve bütün unsurlarıyla bir bütün olarak hareket ediyor ve bu noktada geleceğin kenti olma yolunda ilerliyor. Uşak’ta geri dönüşümle ilgili talepler oldu ve bunların hepsini değerlendirdik. Uşak şu anda Türkiye’nin geri dönüşüm üssüdür ve geleceği parlak kentimiz” dedi. Uşak yöresel unsurlarının tüm dünyaya tanıtılacağını söyleyen Bakan Nihat Zeybekçi, şöyle söyledi: “Uşak’ta halıcılık giderek gelişiyor ve kadınlarımız burada istihdam ediliyorlar. En önemlisi Uşak halısı marka değerini kazanıyor. Uşak Belediyemizin bu noktada yaptığı çalışmaları gururlanarak  takip ediyoruz. Bunun yanında Eşme’nin kilimi ve diğer bütün yöresel değerlerimiz hak ettikleri ilgiyi görecekler” dedi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın el dokuma halı hediye ettiği Bakan Zeybekçi konuşmasının ardından, Uşak Tanıtım Günleri’nin açılışını yaptı.

Uşak, Bursa ve İzmir'de tekstilciler can çekişiyor! Dev şirketin ismi komik bir paraya satıldı Uşak, Bursa ve İzmir'de tekstilciler can çekişiyor! Dev şirketin ismi komik bir paraya satıldı

BAKAN ZEYBEKÇİ BANAZ’DA HALKLA BULUŞTU

Öte yandan Banaz mitinginde vatandaşla buluşan Bakan Nihat Zeybekçi, burada yaptığı açıklamada 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak genel seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi. Partisinin Uşak’ta 3-0 yapacağını ve Türkiye genelinde de 400 milletvekili çıkaracağını dile getiren Bakan Nihat Zeybekçi, 2023 hedefleri doğrultusunda çalışacaklarını ifade etti. Bakan Zeybekçi, muhalefetin sadece boş vaatte bulunduğunu belirterek, “Ülkemiz son 3 dönemdir, ekonomik istikrarı gördü. Bunların hiçbiri lafla olmadı. AK Parti hükümeti, gecesini gündüzüne katarak çalıştı” dedi.

 

Editör: TE Bilişim