Uşak'ta 120 lira olan kıymalı pideyi 70 TL'ye düşürdü! Tanıtım için yapıyorum, malzemeden çalma yok! Uşak'ta 120 lira olan kıymalı pideyi 70 TL'ye düşürdü! Tanıtım için yapıyorum, malzemeden çalma yok!
AK Parti Uşak Milletvekili ve adayı Mehmet Altay, Banaz’a verdikleri doğalgaz sözünü yerine getirdiklerini ifade etti. Uzun zamandan beri Banaz halkının doğalgaz talepleri bulunduğunu ve gerekli altyapının tamamlandığını dile getiren Mehmet Altay, projenin 5 milyon TL’ye mal olacağını ifade etti.

Doğalgaz dağıtımı için yapılan imza töreninde konuşan Mehmet Altay, ilçenin 62 yıllık hayalinin gerçekleştiğini ifade ederek, “7 Haziran genel seçimlerinin ardından diğer ilçelerimiz için de ilgili bakanlıklarla görüşmelere başlayacağız. Allah’ın izni ile Uşak’ın her metrekaresi doğalgaz imkanından yararlanacak” dedi. 
Uşak Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (UDAŞ) ve Banaz Belediyesi arasında doğalgaz dağıtım için protokol imzalandı. Vali Seddar Yavuz, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Banaz Belediye Başkanı AK Partili Zafer Arpacı ve UDAŞ Genel Müdürü Emre Onur katıldığı protokol töreninde, ilçedeki 8 bin 400 konut ve 971 işyerine doğalgaz için imzalar atıldı. Haziran ayında başlayacak olan altyapı çalışmalarıyla yaz sonuna kadar ilçedeki bazı konutlara doğalgazın ulaşacağını söyleyen Milletvekili Mehmet Altay, “Uşak’ta AK Parti’nin elinin değdiği yere ahenk ve nizam geliyor. Banaz halkı da kaliteli hizmet için 30 Mart’ta tercihini AK Parti’den yana yaptı. Şu anda Banaz’da bir çok yatırım hayata geçiyor ve doğalgaz için ilk adımı attık. Çevreci ve ucuz enerji doğalgaz, çok kısa bir süre içinde ilçemize gelecek. Yaklaşık 5 milyon TL’lik bir yatırımla vatandaşımız daha temiz ve ekonomik yolla ısınacak” dedi.  


Öte yandan 30 Mart 2014 seçimlerini kazanarak göreve gelen AK Parti Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, diğer çalışmalarla birlikte ilçeye yaklaşık 40 milyon TL’den fazla yatırımın başlayacağını kaydetti. 

Editör: TE Bilişim