Uşak'a yakın olan Gediz Ilıca ve Simav Eynal'da termal fiyatları ne kadar? Uşak'a yakın olan Gediz Ilıca ve Simav Eynal'da termal fiyatları ne kadar?
 Uşak Organize Sanayi Bölgesi projelerinden bir tanesini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. 
Uşak Organize Sanayi Bölgesinde yer alan sanayi tesislerinin elektrik ve doğalgaz kullanımlarının anlık takip edilmesine olanak sağlayacak uzaktan Otomatik Sayaç Okuma sistemi (OSOS) faaliyete başladı. Kurulan Yeni sistem hakkında bilgilendirmede bulunan Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, “Uşak OSB olarak doluluk oranımızın %98 lere çıktı. Bu artış bölgemizdeki elektrik ve doğalgaz kullanımlarını da arttırmakta. Bizler de sanayicilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek için, elektrik ve doğalgaz sayaçlarımızı anlık takip edebileceğimiz, kontrolünü sağlayabileceğimiz yeni bir sisteme geçtik. Yeni kurduğumuz bu sistem Türkiye de öncü uygulamalardan bir tanesidir. Uzaktan Otomatik Sayaç Okuma Sistemi (OSOS) ile sanayicilerimiz fabrikasının elektrik ve doğalgaz kullanım miktarını online olarak web sayfamız üzerinden görebilecek. Aynı şekilde bölge müdürlüğündeki görevli arkadaşlarımız da tesislerdeki elektrik ve doğalgaz kullanımlarını anlık takip ederek her türlü bilgiye anında ve kolaylıkla ulaşabilecekler. Bu sistem sanayicilerimize bilgiye anında ulaşma imkânı sağladığı gibi, müdürlük personellerimize de oluşabilecek herhangi bir problemi anında görerek müdahale edebilme, verimsiz kullanılan hatların tespitinin yapılması, hızlı, kolay ve güvenli sayaç okuma gibi birçok fayda sağlayacaktır. Uzaktan otomatik sayaç okuma sistemimizi yakın bir zamanda su sayaçlarımız için de kurmayı planlıyoruz” dedi.
Başkan Yıldırım Uzaktan Otomatik Sayaç Okuma sisteminin Uşak Organize Sanayi Bölgesinin gelişmesinde önemli bir rol oynayacağını belirterek sistemin UOSB için hayırlı olması temenni etti.
Editör: TE Bilişim