Uşak'ta araç kiralama bedeli yüzde 100 arttı Uşak'ta araç kiralama bedeli yüzde 100 arttı
Yenilikçi uygulamaları ve kaliteli hizmet anlayışı ile emekli bankacılığı alanında farklılaşan DenizBank, düzenlediği iftar organizasyonu ile emeklilerle Uşak’ta bir araya geldi. 29 Haziran Çarşamba günü gerçekleştilen organizasyonda DenizBank’ın emekli bankacılığında imza attığı çalışmalar da katılımcılar ile paylaşıldı.  
Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, geliştirdiği Emekli Bankacılığı ile emeklilere yönelik fırsatlar sunmaya ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Banka bu kapsamda 29 Haziran 2016, Çarşamba günü Uşak’ta emeklilere yönelik iftar organizasyonu düzenledi.  Gerçekleştirilen iftar yemeğine Uşak Şube Müdürü Hayrettin Kabaklı, Uşak Bulvar Şube Müdürü Mehmet Turan, SGK Uşak İl Müdürü İbrahim Öztürk, Uşak Emekliler Derneği Başkanı Ali Zorba, SGK İl Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun ve emekiler katılırken, yemekte DenizBank’ın emeklilere verdiği destekler ayrıntılarıyla ele alındı.



İftar organizasyonunda emekli bankacılığı alanındaki faaliyetlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan DenizBank Uşak Şube Müdürü Hayrettin Kabaklı emekli müşterilerinin hayatlarına değer sağlama yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında farklılaştıklarının altını çizdi. Hayrettin Kabaklı şöyle devam etti; “DenizBank, emekli bankacılığına, faaliyet gösterdiği topluma fayda sağlama misyonu doğrultusunda büyük önem atfediyor. Emeklilerimize sevgi, saygı ve hürmet birinci önceliğimiz. Emeklilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Türkiye’deki 692 şubemizden öncelikli hizmet alabilen emeklilerimiz, 4,000’i aşkın DenizBank ve PTT ATM’sinden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama işlemi yapabiliyor. Şubelerimizde sıra beklemeden işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirebilirlerken, maaş hesabının bulunduğu şubemiz haricinde diğer şubelerimizden de maaşlarını çekmek istediklerinde herhangi bir ücret ödemiyorlar.  İhtiyaç, Taşıt ve Konut kredilerinde indirimli faiz oranları, diğer bankalardaki kredi borçları için özel taksit ve vade avantajlarından faydalanıyor, uzun yıllar çalışıp biriktirdikleri birikimlerine ise özel mevduat faiz oranı ile daha fazla değer katabiliyorlar.  Ayrıca marka işbirliklerimiz ile emeklilerimiz birçok indirim kampanyasından yararlanabiliyorlar. Türkiye’de sadece emeklilerimize özel tasarlanmış ilk kredi kartı olan “Emekli Bonus” ile emeklilerimize özel birçok ayrıcalık sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde emekli müşterilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye devam edeceğiz ve beklentilerinin ötesinde hizmet vermeye çalışacağız.”



“Emekli Bonus” avantajları
Türkiye’de sadece emeklilere özel tasarlanmış ilk kredi kartı olan Emekli Bonus ile emeklilere özel birçok ayrıcalık sunuluyor. Emekliler alışverişlerini taksitlendirebiliyor, yapılan harcamalardan bonus kazanabiliyor, biriken bonuslarla program ortaklarından bedava alışveriş yapabiliyorlar. Anlaşmalı üye işyerlerinden indirimli alışveriş yapan emekliler elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarına dönemsel kampanyalarla indirim kazanabiliyorlar. Ayrıca eczane, market vb. harcamalarında indirim fırsatları ile tesisat arıza, çilingir, cam kırılması gibi durumlarda da birçok avantajlı hizmetten faydalanabiliyorlar.



Editör: TE Bilişim