Uşak'ta 1 TL'ye çay  haberlerinin ardından kahveci esnafından ilk reaksiyon Uşak'ta 1 TL'ye çay haberlerinin ardından kahveci esnafından ilk reaksiyon
 Geçtiğimiz hafta Ankara ve dün de İstanbul'da meydana gelen bombalı saldırının ardından, Türkiye'deki bütün illerde bölücü terör ve radikal terör örgütlerine yönelik alarm verildi. Yabancı devletler, kendi vatandaşlarına bazı uyarılarda bulunarak kaldıkları otellerden çıkmamalarını istedi. Söz konusu uyarılar Uşak'ta da etkili oldu. Bugün, alışveriş merkezleri her zamankinden daha az müşteri ağırladı. Ayrıca kentte yoğun olarak ziyaret edilen alış veriş merkezlerinin yeraltı otoparklarına araç giriş ve çıkışına izin verilmedi. Karun AVM'de görev yapan güvenlik görevlileri yer altı otoparkının giriş kısmında nöbet tutmaya başladı ve içeri girmek isteyen araçlara otoparkın bir süreliğine yasaklandığını bildirdi. Yasakla ilgili gerekçeyi soran sürücülere, artan bombalı eylemler gerekçe olarak gösterildi. Öte yandan yoğun olarak ziyaret edilen park ve yeşil alanlarda da yoğunluk azdı. 

DİKKATLİ OLUN, KORKUYA GEREK YOK
Öte yandan Galatasaray ve Fenerbahçe maçı da güvenlik gerekçesiyle ertelendi. Önce seyircisiz oynanmasına karar verilen maç, yönetimlerin talebi üzerine ileri bir tarihe ertelendi. Uzmanlar, vatandaşları dikkatli olmaya, fakat korku içinde yaşamamaya davet etti. 

Editör: TE Bilişim