Uşak'ta konut kredisi kullanarak ev alma dönemi  bitti! Kredili satış yarıya düştü! Uşak'ta konut kredisi kullanarak ev alma dönemi bitti! Kredili satış yarıya düştü!
USAKPORT.COM// Uşak’ta başlatılan istihdam seferberliğine destek çığ gibi büyümeye devam ediyor. İstihdama destek için Uşak OSB’de üretim yapan Sarar Battaniye de elini taşın altına koydu ve İŞ-KUR Uşak İl Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Fabrikada, dokuma makineleri operatörü, konfeksiyon işçisi, şifanoz makinesi operatörü ve open end mesleğini icra edecek 30 kursiyer işbaşı eğitimine başladı.


Ayrıca Mart ayı içinde 35 kişilik işbaşı eğitimi programına tekrardan başlayacak olan Sarar Battaniye, meslek sahibi olmak isteyen gençlere kapılarını, bir kez daha açacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Sarar Battaniye Müdürü Uğur Bekar, “Yaşadığımız kente ve ülke ekonomimize destek olmak için şirket olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu noktada ilimizde başlatılan istihdam seferberliğine 30 kişiyle başladık. Önümüzdeki dönemde 35 kişiye daha kapımızı açacağız. Burada gençlerimiz, hem para kazanacaklar, hem de meslek edinecekler” dedi.



Öte yandan kısa bir süre önce Uşak Valisi Ahmet Okur, kentte istihdam seferberliği başlatıldığını ve devletin bu konuda gerekli destekleri işletmelere sağlayacağını belirtmişti.
Editör: TE Bilişim