UTSO üyeleri yol haritasını belirliyor

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Zafer Kalkınma Ajansı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında hazırlanan “Uşak İş Dünyasının Katma Değer ve Ürün Çeşitliliği Sağlama Konusunda Stratejik Yol Haritasının Belirlenmesi” projesi kapsamında düzenlenen toplantıda 13. Meslek grubu üyeleri bir araya geldi.

Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam

“Danışmanlık, Eğitim ve Hizmet” ve “Basım-Yayın, İletişim, Bilgisayar ve Elektronik” olarak 13. Meslek grubu üyelerini iki ayrı toplantıda bir araya getirdiklerini belirten Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, her toplantından önemli veriler elde ettiklerini belirtti.

KUVVET; “SEKTÖRKAYIT DIŞI FİRMALAR YÜZÜNDEN HİBELERDEN YARARLANAMIYOR”

Diğer sektörlerde olduğu gibi kalifiye eleman sorununun tespit edildiğini belirten Kuvvet, Sektörün hibe desteklerinden faydalanamaması, kayıt dışı firmalar, Uşak’ta lobi çalışmalarının yetersiz olması ve sektörde yeterlilik kriteri olmaması sorunlarının ve çözüm önerinin görüşüldüğünü söyledi.

Konuşmasında eğitimlere, toplantılara olan katılımın artmasını talep ettiğini belirten Kuvvet, 2016 yılında oda tarafından gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlere ve projelere değindi.

Soru-cevap kısmının ardından toplantıya son verildi. 

Editör: TE Bilişim