Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam Kayaağıl 250 TL oldu, Hamamboğazı'nda 100 TL'den yola devam

Banaz’a kurulacak olan organize sanayi bölgesinin durumuyla ilgili bir toplantı yapıldı. Yatırıma davet adıyla yapılan toplantıya AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Banaz Kaymakamı Musa Aydemir ve Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı da katıldı. Toplantıda Banaz’a kurulacak olan OSB’yle ilgili bir açıklama yapan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, bölgenin kent ve ülke ekonomisi için yarar sağlayacağını söyledi.
Altay, “Mülkiyeti Banaz OSB'de bulunan 474 bin m2 alanda üretilen 21 adet sanayi parselinin sunumu ve tanıtımı yapılarak başvuruda bulunan firma sahipleri ile paylaşıldı. Banaz OSB'de 1.Etap olarak planlanan 21 parsel ile ilgili tahsis süreci ise önümüzdeki günlerde başlayarak hak sahiplerine Kasım ayı sonuna kadar sanayi parsellerinin teslim edilmesini planlıyoruz. Bugün faaliyete başlaması için büyük bir adım attığımız Banaz OSB, 1 milyon 300 bin metrekare alandan oluşuyor. Banaz OSB teşvik uygulama sisteminde 5.bölgede yer alıyor. Teşvik sisteminden yararlanmak isteyen firma sahipleri ise bugünden itibaren Banaz OSB'ye başvurularını yapabilirler” dedi.     AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş de bir açıklama yaparak, bölgeye yatırımcıları davet etti.
Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı da, bölgenin 1. Etabının tamamlanması için çalışmaların sürdüğünü ve 21 parselin altyapısının tamamlanıp teslim edileceğini kaydetti. Arpacı, Banaz’ın teşvikte 5. Bölge olmasının büyük avantajlar doğurduğunu ifade ederek, “Bu desteklerden yararlanmak isteyenler burada yatırım yaparsa büyük fayda sağlayacaklar” dedi.


Editör: TE Bilişim