Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü Uşak Belediyesi'nin yüzde 150 gibi fahiş zam yaptığı yerde, Banaz yüzde 50 zamla vatandaşı düşündü
  Mitsubishi Elektrik Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve Mitsubishi Elektrik İzmir Bölge Yöneticisi Engin Metin, Uşak Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım’ı ile bir araya geldi. 
Gerçekleşen ziyarette Mitsubishi Elektrik Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa Mitsubishi Elektrik olarak gerçekleştirdikleri projeler ve verdikleri hizmetler konusunda bilgilendirmede bulundu. Marmaray Projesine Mitsubishi Elektrik’in teknolojisinin de kullanıldığını ve ulaşım projeleri konusunda ülke çapında önemli projelerde yer aldıklarını söyleyen Fujisawa "Türkiye'nin fabrika otomasyonundaki gelişimine, sahip olduğumuz teknolojilerle katkıda bulunmak istiyoruz" dedi. Mitsubishi Elektrik İzmir Bölge Yöneticisi Engin Metin Uşak Organize Sanayi Bölgesi gibi önemli sanayi bölgelerinde kullanılabilecek Mitsubishi teknolojileri hakkında bir sunum yaparak bilgilendirmelerde bulundu.
Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Mitsubishi Elektrik gibi dünya markası bir şirketin yöneticilerinin, bölgemizi ziyaret edip yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bizleri bilgilendirmelerinden dolayı çok memnun olduk. Ülke çapında büyük projelerde imzanızın olması ve fabrika otomasyon sistemleri hakkındaki yenilikçi teknolojiniz takdire şayan. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Uşak Organize Sanayi Bölgemizde, Mitsubishi Elektrik’i de katılımcı olarak görmek isteriz” dedi.


Editör: TE Bilişim