MUSİAD’DAN GİRİŞİMCİLİK PROJESİ EĞİTİMİ

MUSİAD Uşak Şubesi ile KOSGEB Uşak Hizmet Birimi arasında, “Girişimcilik Kursu Eğitim Programı” düzenlenmesi için protokol imzalandı. MUSİAD Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan,         yeni iş kurmayı düşünen girişimci adaylarına, proje ortakları ABİGEM proje destekçisi Zafer Kalkınma Ajansı ve KOSGEB onayı ile yardımcı olmak için eğitim çalışması düzenlediklerini açıkladı.

MÜSİAD Uşak Şubesi ile Proje ortağı ABİGEM Proje destekcisi Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) ve KOSGEB  arasında ortaklaşa yapılan “Girişimcilik Kursu Eğitim Programı” için imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde konuşan MUSİAD Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan, Müsiad Uşak şubesinin bir diğer amacınında hem ekonomik hem de sosyal yönleriyle toplumsal gelişime katkıda bulunmak olduğunu kaydetti.

GENÇ GİRİŞİMCİLERE DESTEK

Arslan, “Şehrimizin ekonomi anlamında gelişmişliği göz önünde bulundurularak yeni iş alanları ve yeni girişimciler ile şehrin ekonomisine katkıda bulunmayı ve toplumsal olarak refaha ulaşmayı hedeflerken, yeni iş kuran girişimcilerimizin sektör analizlerini doğru yapmamaları neticesinde kapanan işyerleri hem ekonomiye zarar vermekte hem de kişinin sosyal hayatını etkilemektedir. Bu sosyoekonomik durumu minimum sevilere düşürmek ve yeni iş kurmayı düşünen girişimci adaylarımıza yönelik Proje ortağımız ABİGEM proje destekçimiz Zafer Kalkınma Ajansı ve KOSGEB onaylı Girişimcilik kursumuzun şehrimizde yeni iş kurmak isteyen girişimci adaylarının sektör araştırmalarında, finans kaynaklarının doğru kullanımında yardımcı olmak ve toplumsal gelişime katkı sağlamak için ocak ayı içersin de kursumuzu icra edeceğimizi bildiririm. Bu vesile ile bu projede bize destek veren tüm kurumlara teşekkür eder yeni projelerde iş birliğimizin ve ortaklığımızın devam etmesini temenni ederim” dedi.

KOSGEB Uşak Hizmet Birimi Sorumlusu Dr. Özgür Armaneri MUSİAD Uşak Şubesi ile bu yıl içerisinde ikinci kez, girişimcilik kursu düzenlediklerini belirtti. Armaneri, “Bu eğitim programlarını tamamlayan kursiyer girişimcilerimize 30 bin TL ile 70 Bin TL arasında karşılıksız hibe yardımlar sağlıyor ve Uşak ekonomisine dolaylı yoldan da olsa katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Motorine indirim geliyor! Uşak, İzmir, Aydın ve Muğla'da mazotun litresi 41,80 seviyesine düşecek Motorine indirim geliyor! Uşak, İzmir, Aydın ve Muğla'da mazotun litresi 41,80 seviyesine düşecek

ABİGEM Uşak Yetkilisi Melike Ünlü de, “ABİGEM olarak yeni girişimcileri, Uşak ekonomisine kazandırmak ve başarılı olmalarını sağlamak için her zaman yardıma hazırız. Genç girişimcilere her konuda proje desteği veriyoruz” dedi.

ZEKA İl Temsilcisi Mehmet Tekelioğlu, da ZEKA olarak sadece maddi destek sağlamadıklarını, eğitim ve teknik destek sağladıklarını açıkladı.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim