Selçuk Geçer, dolardaki düşüş için kritik uyarı yaptı! Paniklemeyin! Selçuk Geçer, dolardaki düşüş için kritik uyarı yaptı! Paniklemeyin!
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, UTAŞ bünyesinde kurdukları ve Çayzade markasıyla hizmet veren sosyal tesislerin 3’üncüsünün çay kenarı olarak adlandırılan mevkide hizmet vereceğini söyledi.
Dün yapılan Uşak Belediye Meclisi toplantısında gündeme gelen konu hakkında bilgi veren Başkan Nurullah Cahan, Çayzade’nin uygun fiyata ve kaliteli hizmet veren mekanlar açtığını ve kentin değeri yükselen markalarından biri olduğunu ifade etti.



Dokuzsele Deresi’nin ıslahının kısa bir süre önce tamamlandığını, Köme Mahallesi’ndeki çay kenarı olarak adlandırılan bölgede yol, kaldırım ve kavşak düzenlemelerinin gerçekleştiğini anlatan Başkan Cahan, “Bu bölge, civardaki mahalle ve köylerden gelenler için bir uğrak noktası. Dinlenmek ve çay sohbeti yapmak için vatandaşımızın yoğun olarak tercih ettiği bu bölgeye belediye olarak gerekli hizmeti vermek istedik. Çayzade’nin burada kurulmasıyla, vatandaşımıza sıcak bir ortamda kaliteli hizmet vereceğiz. Önümüzdeki günlerde UTAŞ aracılığıyla, çay kenarımıza değer katan yatırımımız, hizmet verir hale gelecek” dedi.



Çayzade’nin istihdam açısından da yararlı bir tesisler zinciri olduğunu kaydeden Başkan Cahan, şöyle söyledi: “Çayzade tesisleri aynı zamanda yeni bir istihdam kapısı haline geldi. Şu anda Tiritoğlu ve Atapark’ta hizmet veren tesislerimize ek olarak çay kenarını açıyoruz. İlerleyen günlerde ihtiyaç doğrultusunda farklı noktalara da Çayzade kurabiliriz ve istihdama vereceğimiz katkıyı artırırız”.
 
Editör: TE Bilişim