Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) 13. Genel Kurulu’nda mevcut başkan Ali Yıldırım yeniden seçilerek güven tazeledi. UOSB Toplantı Salonu’nda yapılan genel kurulda Ali Yıldırım ile işadamı Recep Gümüş’ün listeleri yarıştı. Genel Kurulda 340 üyeden 305’i oy kullandı. Yapılan seçimde Ali Yıldırım 189 oy alarak başkanlığa yeniden seçildi. Recep Gümüş ise 115 oy alırken bir oy geçersiz sayıldı. Genel kurula Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, Uşak Deri Karma OSB Başkanı Akif Küplemez, Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, AKP Uşak Milletvekili Mehmet Altay ve İsmail Güneş, CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Bülent Yazgan, MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Alpay Özgür ve çok sayıda işadamı katıldı.

Motorine indirim geliyor! Uşak, İzmir, Aydın ve Muğla'da mazotun litresi 41,80 seviyesine düşecek Motorine indirim geliyor! Uşak, İzmir, Aydın ve Muğla'da mazotun litresi 41,80 seviyesine düşecek

11 BİN ÇALIŞANI İLE BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZIYIZ

UOSB’de doluluk oranının yüzde 99’a ulaştığını ifade eden UOSB Başkanı Ali Yıldırım, “UOSB’de 8 bin 800 olan istihdam sayısını 11 bine yükselttik. Sanayici işadamlarımız vaktinin çoğunu bölgede geçirdiğinden dolayı, burayı bir şehre dönüştürdük. Alt ve üst yapılarını tamamladığımız Uşak OSB, yatırımları, istihdamı ve pazarda ki payı ile Türkiye’nin yükselen yıldızı oldu. UOSB birinci ve ikinci bölge olmak üzere 6 milyon 445 bin metrekare alanda faaliyetini sürdürüyor. Genişleyen ve büyüyen UOSB’nin uzun yıllar su sıkıntısı çekmemesi için yılda 6 milyon metreküp su elde edeceğimiz Uzundere ve Kocadere Göletleri’nin inşaatları bir ay sonra başlayacak. Bölgemizde ayrıca finans ve ticaret merkezi kuracağız” dedi.  Ali Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulu Mehmet Sesli, Mehmet Kavak, Fahri Polat ve Süha Uçar’dan oluştu.

Editör: TE Bilişim