Uşak'ta 120 lira olan kıymalı pideyi 70 TL'ye düşürdü! Tanıtım için yapıyorum, malzemeden çalma yok! Uşak'ta 120 lira olan kıymalı pideyi 70 TL'ye düşürdü! Tanıtım için yapıyorum, malzemeden çalma yok!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Uşak'taki oda ve borsaların müşterek istişare toplantısına katıldı. Online olarak gerçekleştirilen, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak Ticaret Borsası ve Karahallı Ticaret ve Sanayi Odası'nın başkan ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda, kent ve ülke ekonomisiyle ilgili değerlendirmeler yapıldı. 


Toplantının açılışını gerçekleştiren UTSO Meclis Başkanı İsmail Karaman, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Uşak ilindeki Oda ve Borsalar için gerçekleştirilen toplantıya teşriflerinden dolayı mutluluklarını ve teşekkürlerini dile getirdi.


TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir de, Rifat Hisarcıklıoğlu ile 2 yıldır TOBB Yönetiminde beraber görev yapmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, pandemi süresince TOBB’un girişimleri ile gerçekleşen desteklerden UTSO üyelerinin yararlanma oranları hakkında bilgiler verdi. 
Uşak Ticaret Borsası ve Karahallı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlarının konuşmaların ardından TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, koronavirüs ile mücadele sürecinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde yapılan çalışmalara değindi.


Toplantının son kısmında ise UTSO Meslek Komite ve Meclis Üyeleri, bölge bazında koronavirüs salgını sürecinde karşılaştıkları sorunları ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden gelen talepleri bizzat Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletme imkanı buldu.

Editör: TE Bilişim