Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Sivil Havacılık Meclisi, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Suat Selim Kandemir başkanlığında Meclis Başkanlık Divanını seçmek ve sektörün genel değerlendirmesini yapmak üzere Ankara’da bir araya geldi.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Suat Selim Kandemir yaptığı açılış konuşmasında, Türkiye Sektör Meclislerinin 2006 yılından beri faaliyet gösterdiğini hatırlatarak, meclislerin kamu, özel sektör ve sektörel sivil toplum kuruluşlarını yasal bir zeminde buluşturan platform olduğunu vurguladı.

Uşak'ta araç kiralama bedeli yüzde 100 arttı Uşak'ta araç kiralama bedeli yüzde 100 arttı

Meclisin şu zamana kadar yürüttüğü faaliyet ve çözüme kavuşturduğu konular hakkında bilgiler aktaran Kandemir, ayrıca bir önceki dönemde Meclis çalışmalarının altında imzası bulunan Meclis Başkanlık Divanına teşekkürlerini iletti.

Yapılan Meclis Başkanlık Divanı seçimi sonucunda, Onur Havayolları A.Ş Genel Müdürü Teoman Tosun oybirliğiyle yeniden başkanlığa, Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet T. Nane ise oybirliğiyle Başkan Yardımcılığına seçildi.

Toplantı devamında sektörün genel değerlendirmesi yapılarak sektörün 5 sorun – 5 çözüm önerisi hakkında istişarelerde bulunuldu. Ayrıca, yeni dönemde Meclis gündeminde yer alması düşünülen konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Editör: TE Bilişim