Motorin ve benzin 45'e tekrar geldi! Uşak'ta seçim sonrası ulaşıma zam sinyali Motorin ve benzin 45'e tekrar geldi! Uşak'ta seçim sonrası ulaşıma zam sinyali
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda, kentteki tarım, hayvancılık ve ormancılık alanlarında faaliyet gösteren kurum ve kuruluş yetkilileri ve temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda tarım ve hayvancılıkla ilgili gelişmeler ve gıda sektörü hakkında açıklama yapan Bakan Pakdemirli,  Uşak’a sera OSB kurulması için gerekli destekleri sağlayacaklarını söyledi. 
Bakan Pakdemirli’nin yönettiği toplantıda bir konuşma yapan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, tekstil, deri ve seramik sektörleri yanı sıra tarım ve tarıma dayalı sanayinin de ülkemiz için ayrı bir önem taşıdığını belirtti. Cumhuriyetin ilk yıllarında tarıma dayalı sanayi adına önemli ilk adımların Uşak’ta atıldığına değinen UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kandemir, Bakan Pakdemirli’den ve diğer devlet büyüklerinden, tarım ve tarıma dayalı sanayinin gelişmesi adına yapılacak çalışmalar için destek beklediklerini ifade etti. 
Talep ve beklentileri dinleyen Bakan Pakdemirli, konuşmasında Uşak’ta kurulması istenen sera OSB için destek vereceklerini dile getirdi.
Editör: TE Bilişim