Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, son dönemlerde satılacağına dair iddialarla gündeme gelen Kayaağıl Termal tesislerle ilgili açıklama yaptı. Kayaağıl termal tesislerde bulunan yüzme havuzlarının bakım ve onarımının Ocak ayında yaşanan kur dalgalanması ve artan maliyetler nedeniyle gerçekleşmediğini ifade eden Başkan Çakın, “Kayaağılın satılması diye bir konu yok. Burası için Ocak ayında ihaleye çıkıldı ve piyasalardaki dalgalanma belirsizlikler nedeniyle ihaledeki yaklaşık maliyetin çok üzerinde bir fiyat geldi. İhale iptal edildi ve buranın ihalesi 18 Nisan’da var ve ihaleyi yaparsak, buranın bakım ve tadilatı hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek. Şu anda gündemimizde Kayaağılın satılması gibi bir düşüncemiz yok. Apartlar zaten açık ve sadece havuzların olduğu yeri kullanıma sunacağız” dedi.

Uşak'ta konut kredisi kullanarak ev alma dönemi  bitti! Kredili satış yarıya düştü! Uşak'ta konut kredisi kullanarak ev alma dönemi bitti! Kredili satış yarıya düştü!

ÇOCUK KENT PROJESİ İÇİN HER ŞEY HAZIR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN HABER BEKLİYORUZ
Kalfa korusunda hayata geçirilecek olan çocuk kentin Orman Genel Müdürlüğü’nden gelecek bildirimle başlayacağını kaydeden Başkan Çakın, “Çocuk kent projesini kalfa korusuna yapacağız. Projeyi hazırladık her şeyimizle burada TÜPRAG’ın ciddi anlamda katkıları olacak. Araçlar burada hafriyat çalışması için Orman Genel Müdürlüğünden haber bekliyorlar. Haber gelince start verilecek ve başlangıç yapılacak.  Millet Bahçesi için bu ayın sonunda çalışma yapılacak. Burada çevre düzenlemesi planlandı ve yeraltı otoparkı da inşa edilecek. Milli Eğitim Müdürlüğü ve atölyelerin olduğu yerdeki binaları 1 Eylül tarihinde teslim alacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim