Uşak'ta 120 lira olan kıymalı pideyi 70 TL'ye düşürdü! Tanıtım için yapıyorum, malzemeden çalma yok! Uşak'ta 120 lira olan kıymalı pideyi 70 TL'ye düşürdü! Tanıtım için yapıyorum, malzemeden çalma yok!
USAKPORT.COM// Uşak Belediyesi, hal esnafının ürünleri daha sağlıklı bir ortamda muhafaza edeceği yeni bir hal binası inşa ediyor. Uşak Belediyesi ekipleri tarafından temeli atılarak inşaat çalışmasına başlanan yeni hal binasının esnafla koordine edilerek projelendirildiğini belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Şu andaki halimiz, ekonomik ömrünü tamamladı ve çağımızın şartlarına uymuyor. Bu nedenle mevcut alanın bulunduğu bölgeye yeni ve modern bir hal binası inşa ediyoruz” dedi.



    Yeni hal binasının soğuk hava depolarını içereceğini ifade eden Başkan Nurullah Cahan, bu sayede meyve ve sebzelerin bozulmadan tüketiciye ulaştırılacağını kaydetti. Cahan, “Hal esnafımızın idari işlerini göreceği ve ürünlerimizin sağlıklı koşullarda depolanacağı bir mekan oluşturuyoruz. Çalışmalarımız yaklaşık 1 yıl içinde tamamlanacak ve esnafımıza yakışır bir binayı ilimize kazandıracağız” diye konuştu.



    Kente yeni pazaryerlerinin inşa edildiğini ifade eden Başkan Cahan, “Kemalöz Mahallemize büyük ve çok amaçlı bir pazaryeri inşa ettik. Burada aynı zamanda fuarlarımız yapılıyor. Fatih Mahallemizin de pazaryeri projesi hayata geçiyor. Cuma pazarımız ve Salı pazarımızın üzeri kapanacak. En önemlisi Çarşamba günleri kurulan ve ilimizin en büyük pazarı olan kent merkezindeki pazaryerimiz, alışveriş merkezi gibi bir ortamda kurulacak. Otopark ve üreticinin ürününü daha elverişli sergileyeceği bir alan oluşacak. Uşak’ın 50 yıllık pazaryeri ihtiyacını bu dönemde gidereceğiz” ifadelerini kullandı. 
 
Editör: TE Bilişim