CHP Uşak İl ve İlçe Örgütleri, Kadın Kolları MYK Üyesi Hatice Semerci ile birlikte, Elmalıdere Mahallesi’ndeki vatandaşlara Ramazan pidesi dağıttı.

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba ve Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen’in de katıldığı programda Ramazan pidesi dağıtan CHP’li gençlik ve kadın kolları üyeleri, kapı kapı dolaştı.

Elmalıdere Mahallesi’ndeki vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Ramazan boyunca kendi imkanlarıyla vatandaşa destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Motorin ve benzin 45'e tekrar geldi! Uşak'ta seçim sonrası ulaşıma zam sinyali Motorin ve benzin 45'e tekrar geldi! Uşak'ta seçim sonrası ulaşıma zam sinyali

Alım gücünün her geçen gün düştüğünü belirten Karaoba, “Bugün Elmalıdere’de anlamlı bir etkinlik yaptık. Vatandaşımızın Ramazan ayını tebrik ettik ve Ramazan pidesi dağıttık. Halkın sorunlarını da bu vesileyle dinleme imkanımız oldu. Gördüğümüz ve hissettiğimiz manzara ekonomik olarak çok kötü. Vatandaşımız temel ihtiyaçlarını alamaz hale getirildi. Son gelen zamlardan sonra, halkımızın Ramazan sofrasını kurmakta ne kadar zorlandığını görmekteyiz. Bu kabul edilemez bir durumdur ve Türkiye tarihinde görülmemiş bir yoksunluk ve yoksulluk dönemidir. Bu sorunların çözümü için CHP Uşak İl ve İlçe örgütleri ve partimizin ana kademeleri nezdinde hazırız ve ülkemizdeki yoksulluğu en kısa sürede çözeriz” dedi.

Editör: TE Bilişim