Motorin ve benzin 45'e tekrar geldi! Uşak'ta seçim sonrası ulaşıma zam sinyali Motorin ve benzin 45'e tekrar geldi! Uşak'ta seçim sonrası ulaşıma zam sinyali
Uşak Deri Karma OSB’de yapılan genel kurulda tekrar aday olan mevcut Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, işadamı Erhan Erdoğmuş’la girdiği başkanlık yarışını kazanarak, 4’üncü kez bölgeye başkan seçildi.
Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi toplantı salonunda yapılan başkanlık ve yönetim kurulu seçimi için oy kullanacak olan 278 delegenin 237’sinin sandık başına gittiği genel kurulda, 120 oy alan İbrahim Karahallı’nın listesi, rakibi Erhan Erdoğmuş’u 3 oy farkla geçerek seçimi kazandı.
         Seçimin ardından bir açıklama yapan İbrahim Karahallı, bölgenin sorunlarını çözmek için yaptıkları çalışmaları sürdüreceklerini ve iyi bir ekip ruhuyla hareket ederek, tüm sanayicilere eşit bir şekilde hizmet vereceklerini dile getirdi.
         Buna göre İbrahim Karahallı’nın yine yönetiminde şu isimler yer aldı; Uğur Karaca, Şahin Dursun, Ali Kabaklarlı, Ahmet Günal, İsmail Kavuncu ve Gültekin Türkay. Denetim kuruluna ise; Bekir Koçan ve Hasan Erkal’in isimleri yazıldı.

 
Editör: TE Bilişim