Uşak Belediyesi, emekliye çayı 1 liradan satacak! Uşak Belediyesi, emekliye çayı 1 liradan satacak!
Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından göreve başlayan Uşak Belediye Başkan Yardımcısı ve bölge sanayicisi Hikmet Kahraman’ı makamında ziyaret ederek, kent ve temsil ettiği bölge hakkında istişarelerde bulundu.
         Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman’ı makamında ziyaret eden Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, bölge ve kent hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Uşak’ın her geçen gün, ekonomik ve sosyal anlamda büyüyen bir kent olduğunu dile getiren İbrahim Karahallı, “Uşak Deri Karma OSB olarak ilimizin sürekli gelişen ve büyüyen bir grafik çizdiğini görüyor ve bu süreçte ortaya çıkan sorunları ortak akıl birliği ile aşmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bölgemiz sanayicilerinden sayın Hikmet Kahraman’ın Uşak Belediye Başkan Yardımcısı olması da, istişare kültürümüze ve işbirliğimize pozitif değer katacaktır.  Bu bağlamda, Uşak Belediyesi ile diyalogun her dönemde sürmesini ve işbirliğimizin daim olmasını istiyoruz” dedi.
         Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman da, Uşak Deri Karma OSB’nin kente, yatırım, üretim ve istihdam noktasında çok önemli katkılar sağladığını belirtti. Kahraman, “Uşak, derinin ve tekstilin köklü bir tarihe sahip olduğu, ender kentlerin başında geliyor. Bu noktada, ilimiz için önemli bir gelenek olan deri ve tekstilin sektörel bazda devamlılığını sağlayan Uşak Deri Karma OSB’mizin ilimize sağladığı katkılar ortadadır. Ben de bölgemizin bir sanayicisiyim ve ilimizin menfaatine olacak her çalışmada, ortak akıl birliğinde buluşmaya hazır olduğumu ifade etmek istiyorum” diye konuştu. Öte yandan Uşak Deri Karma OSB Başkanı İbrahim Karahallı ve Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman, hatıra fotoğrafı çektirdi.  
 
 
Editör: TE Bilişim