Türk derisi için anlamlı bir ödül Türk derisi için anlamlı bir ödül
 Uşak’ta Ilıcaksubaşı mevkiinde hizmet veren et ürünleriyle ilgili yiyecekler servis eden Mangalda MaarifET’te, kentte faaliyet gösteren banka şube müdürleri buluştu. 2015 yılının değerlendirmesini yapan banka müdürleri, dönemin geçirilen 2 genel seçime rağmen verimli olduğunu ifade etti.



Kentin mevduatta iyi bir yerde olduğunu ifade eden banka müdürleri, Magalda MaarifET’teki yemekte bir araya geldi. Süzme yoğurt, salata, ezme, közde domates ve turşu çeşitleriyle zenginleştirilen yemekte, beyaz ve kırmızı etin farklı şekillerde işlenmeleriyle yapılan ızgara ve kebap çeşitleri, banka şube müdürlerinin beğenilerine sunuldu.



UŞAK EGE’NİN ZENGİN KENTLERİ ARASINDA

Şu anda 33 banka şubesinin bulunduğu kentin mevduat bakımından iyi bir noktada bulunduğunu ifade eden banka müdürleri, “İlimiz, mevduat açısından bir çok kente göre iyi bir seviyede. Bir çok kente göre küçük olan ve Sosyal Gelişmişlik Endeksi’nde 25’inci sırada yer edinen Uşak, banka mevduatı açısından da ilk 20’ye rahatlıkla giriyor. 2015 yılında 2 seçim geçirdik ve onca siyasi belirsizliğe rağmen, yıl sonunu kötü kapatmadık. İnşallah, 2016 yılında da ilimizdeki büyüme trendinin devam etmesini umuyoruz” dediler. 

Editör: TE Bilişim