Uşak'ta 120 lira olan kıymalı pideyi 70 TL'ye düşürdü! Tanıtım için yapıyorum, malzemeden çalma yok! Uşak'ta 120 lira olan kıymalı pideyi 70 TL'ye düşürdü! Tanıtım için yapıyorum, malzemeden çalma yok!
USAKPORT.COM// Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Ağustos ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı İsmail Karaman’ın başkanlığında, UTSO Meclis Üyelerinin katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleştirildi.
Burada bir açıklama yapan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı S. Selim Kandemir, Türkiye ekonomisinin 2017 ilk çeyreğinde gerçekleşen yüzde 5’lik büyümenin kent ekonomisine olumlu yansıdığını gözlemlediklerini belirtti.
                Uşak’ın 2017’nin ilk 6 aylık döneminde 121 milyon doların üzerinde ihracat yaptığını ifade eden Selim Kandemir, 140 ihracatçı firmayla söz konusu rakama ulaştıklarını dile getirdi. Kandemir, “Almanya, Birleşik Devletler, İspanya, Hollanda ve İtalya başta olmak üzere bir çok ülkeye ihracat yapıyoruz. İhracat kalemlerimizin başında halı, tekstil ve hammaddeleri, konfeksiyon ürünleri, deri, çimento, cam,seramik ve toprak ürünleri yer alıyor” dedi.
                Kentin ekonomik anlamda her geçen gün ileriye gittiğini dile getiren Selim Kandemir, ayrıca son yayınlanan İSO ikinci 500 listesine 3 Uşaklı firmanın germesinden gurur duyduklarını ifade etti. Kandemir,  “Sürekli büyüyen bir ekonomimiz var ve son olarak Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi’nin destekleriyle ilimizin en net fotoğrafı çekildi. Kapsamlı bir rapor hazırlandı ve ilimizin yol haritası buna göre belli olacak” diye konuştu. Kandemir, yaklaşan Zafer Bayramı ve Kurban Bayramını şimdiden kutladığını sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilişim