MUSİAD’IN ADAYI: ERDOĞAN

MÜSİAD Uşak Şubesi, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tarafını belli etti. MUSİAD Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığının vatana millete ve tüm İslam âlemine hayırlı olması” temennisinde bulundu.

Kısa adı MUSİAD olan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Uşak Şube Başkanı  Nuri Arslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığının vatana millete ve Tüm İslam alemine hayırlı olmasını” dileyerek, gönüllerindeki Cumhurbaşkanı aydının Erdoğan olduğunu açıkladı.

MUSİAD Uşak Şube Başkanı Nuri Arslan yaptığı açıklamada, “12 yıldır ülkemizi başarılı bir şekilde yöneten, eğitim, sağlık, ulaşım, savunma sanayi ve en önemlisi de ekonomide yaptığı sessiz devrimler ile 3. Dünya ülkesi gözüyle bakılan Türkiye’yi bu süre içerisinde dünyanın sayılı ülkeleri arasına sokmuştur. Türkiye, söz dinleyen değil artık söz söyleyen bir ülkedir. Bölgesinde ve tüm İslam alemin de hatırı sayılır bir konumda olan, Davos zirvesinde yaptığı “One munite” çıkışı ile dünya Müslümanlarının sevgisini kazanmış, gittiği her ülkede sevgi gösterileri ve coşku ile karşılanmıştır” dedi.

“ADAYIMIZ ERDOĞAN’DIR”

Başbakan Erdoğan’ın gittiği ülkelerdeki yaptığı konuşmalar adeta miting havasında geçtiğini belirten Arslan, “Sayın Başbakanımız, vatanı ve milleti için gecesini gündüzüne katan, ülkesinde oynan oyunlara boyun eğmeden milletinden aldığı gücün etkisi ile dik durmuştur. Belediye başkanlığı yaptığı dönemden bu güne tek gayesi ve amacının milletinin refah seviyesini yükseltmek olan,  çalışma arkadaşları ile oluşturduğu ekip ruhu sayesinde Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayanları ve diğer iktidarların yapamadığı yarım bıraktığı her projeyi 12 sene içinde bıkmadan usanmadan yılmadan faaliyete geçirmiştir” şeklinde Erdoğan’ı övdü. 

Arslan, neden Cumhurbaşkanı adayı olarak Başbakan Erdoğan’ı tercih ettiklerini şöyle anlattı:

Uşak'ta Ramazan Bayramı önü baklavanın kilosu ne kadara satılıyor? Uşak'ta Ramazan Bayramı önü baklavanın kilosu ne kadara satılıyor?

“Ülkemizi ekonomisi güçlü sözü dinlenen ve söz söyleyen konuma getirdiği ve milletin sesinin artık daha gür ve korkusuz çıkmasını sağladığı için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. “Bu Sevda Burada Bitmez” diyerek çıktığı Cumhurbaşkanlığı Adaylığında ümit ediyoruz ki milletimizin göstereceği teveccüh ile kazanacağı seçimin Ülkemize ve Tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini cenabı haktan temenni ederiz.”

Editör: TE Bilişim